Hava Durumu

Bursaspor'dan Aziz Yıldırım'a sert yanıt

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Bursaspor’un şampiyonluğuna gölge düşürmeye yönelik açıklamasına Yeşil Beyazlı kulüp zehir zemberek sözlerle karşılık verdi. 

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 05:40
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 05:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan Aziz Yıldırım'a sert yanıt
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın NTV’de katıldığı programda “2010’daki Bursaspor’un şampiyonluğu incelensin. Fenerbahçe şampiyonluğu Bursaspor’a kaptırdı. O sezon Bursaspor şampiyon olduğunda bir menajerin Bursaspor’da kaç oyuncusu vardı. Ve o menajerin başka kulüplerde kaç oyuncusu vardı” sözlerine Yeşil Beyazlı kulüp üç farklı kanaldan yanıt verdi. kulübün ilk açıklaması basın sözcüsü Suat Paçacı imzalıydı. Paçacı gece geç saatlerde kendi Twitter hesabından üstü kapalı bir şekilde Aziz Yıldırım’a yönelik, “Sırtı kaşınan keçi çobanın değneğine sürtündü bu gece, acelemiz yok değneği yağlıyoruz” açıklamasında bulundu. Kulüp Aziz Yıldırım’a ikinci yanıtı yine Twitter üzerinden verdi.  

16 MAYIS’I ANLAMAK

Bursaspor resmi Twitter hesabından bu kez, ‘16 Mayıs’ı anlamak için 2010’un hikayesini hatırlamak lazım’ başlığı ile tarihi şampiyonluğun öyküsünü takipçileriyle paylaştı. Yeşil Beyazlı yönetim Aziz Yıldırım’a aynı güç içinde üçüncü yanıtı resmi internet sitesinden yaptı. Sert ifadeler içeren ‘Kamuoyuna’ başlıklı açıklamada şu noktaların altı çizildi:
“Başka şampiyonluklara çamur  atarak, başarısızlığını ve beceriksizliğini örtmeye çalışan, kendi çıkarları için gözünü kırpmadan öfkeyi örgütleyen birinin, dün gece yine ‘o sezon incelensin’, ‘bu sezona bakılsın’ diyerek geçmişi karalamaya çalışması, acizliğin, zavallılığın, çaresizliğin, kendi bataklığından kurtulmaya çalışmanın bir göstergesidir.” 

SÜRÜLEN TARLALAR

Açıklama şu ifadelerle devam etti. “Alnımız ak, başımız dik. 2010 sezonunun incelenmesine hiçbir itirazımız yok. Tapelerde ortaya çıkan ‘Bursaspor’u hesaba katmamışız’ ifadesi de incelenmelidir, sürülen tarlalar da. Bizim şampiyonluğumuzun incelenmesi uzun sürmez ama sıra diğer şampiyonluklara geldiğinde vakit yetmeyebilir. “Şike yaptık ama herkes yaptı” diyen biz değiliz. “Yaptıysak kulüp için yaptık”, “Yaptık ama sahaya yansımadı” da demedik. Biz, topu eliyle önüne aldığını hakeme itiraf edip, attığı golü iptal ettirecek kadar haysiyetli bir futbolcu grubuyla o temiz şampiyonluğu elde ettik. 15 Temmuz ruhunu zedeleyecek hiçbir tartışma ve kısır çekişmenin içinde yer almak istemediğimizin bilinmesini istiyoruz”.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.