Hava Durumu

Bursaspor'dan Hüseyin Göçek için zehir zemberek açıklama

Yeşil Beyazlı kulübün basın sözcüsü Suat Paçacı, Başakşehir maçındaki yönetimiyle eleştiri oklarını üzerine alan Göçek ile ilgili, “Bu insan değil maç yönetmek için, artık gezmek için bile Bursa'ya gelmemelidir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2016 06:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2016 06:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan Hüseyin Göçek için zehir zemberek açıklama
Bursaspor’un Medipol Başakşehir ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından hakem Hüseyin Göçek’e büyük tepki yağarken, dün kulübün resmi internet sitesinden de açıklama geçildi. Kulübün basın sözcüsü Suat Paçacı imzalı açıklamada, Timsah Arena’nın içinde veya dışında bulunan herkese, Türk futbolunu yönetenlerin teşekkür borcu olduğunu belirtti. Paçacı; “18 yılda yaklaşık 400 maç yönetmiş, göğsüne FİFA kokartı takmış bir hakemin düdüğünü ve kartlarını bir silah gibi kullanıp Bursaspor'u yerle bir etmesine rağmen, bu şehrin insanları, bu kulübün taraftarları, bu takımın hocası ve oyuncuları, öfkesini bastırabiliyorsa eğer, bundan bir ders çıkarmak gerekir” dedi. 

OLAYLAR TAM BİR REZALET

Paçacı; “Hüseyin Göçek’in saha içindeki fahiş hatalarını herkes gördü ama sadece birkaç kişinin tanık olduğu ve maç bitiminde gelişen olaylar tam bir rezalettir” diyerek Sercan Yıldırım konusuna da değindi.

 Suat Paçacı; “İçinde küfür ve hakaret olmamasına rağmen, oyuncumuz Sercan'ın gösterdiği tepki ve sözlerinden rahatsız olan, hakem odasına davet ettiği oyuncumuzla görüşürken, sadece maçın değerlendirmesini yapan ve oyuncumuzla birlikte o anda odada bulunan kulüp yetkililerimize ihraçla ilgili bir karar tebliğ edilmemesine rağmen, raporunda Sercan Yıldırım'ı ihraç ettiğini yazan Hüseyin Göçek, saha içindeki kıyımına soyunma odasında da devam etmiştir” ifadesini kullandı. 

BURSA’YA GELMEMELİDİR

“Yankesiciliğin de bir raconu vardır ve mağdur, o anda neyi kaptırdığını anlayamaz” diyen Paçacı sözlerini şöyle sürdürdü: “Olayı kameralar ve kamera görüntülerini izleyen bilirkişiler çözer. Ancak eğer siz o anda orada bulunan 20 bin kişinin görebileceği bir şekilde bu işi yapıyorsanız, acemisiniz demektir, acilen yaptığınız bu işten vazgeçmelisiniz demektir. 

Hüseyin Göçek'in neye, kime hizmet ettiğini bilmiyoruz ama bildiğimiz tek şey, Türk futboluna kesinlikle hizmet etmediğidir. Bir hakem Bursa'ya geldiğinde yöneticiler, futbolcular, teknik adamlar, taraftarlar değil, koca bir şehir travma yaşıyorsa eğer, bu insan değil maç yönetmek için, artık gezmek için bile Bursa'ya gelmemelidir.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.