Hava Durumu

Bursaspor'dan ilginç istatistik

5 haftada 4 gabiliyet alarak zirvenin peşini bırakmayan Yeşil Beyazlı takım, üst üste kazandığı üç lig maçında adeta rakibi izledi. Topla oynama yüzdelerine bakıldığında Bursaspor, rakiplerinin gerisinde kalmasına rağmen üç puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 05:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 05:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan ilginç istatistik
Spor Toto Süper Lig'in 5 haftası geride kalırken Bursaspor, kendisini bir anda 2'nci basamakta buldu. Oynadığı futbolla her ne kadar taraftarını tatmin etmese de aldığı sonuçlarla camianın yüzünü güldüren Yeşil Beyazlı takımın, bir istatistiği, son üç haftanın özetini ortaya koyuyor. Bursaspor'un, son üç haftada aldığı üst üste galibiyetlerde rakiplerinden çok daha az topa sahip olması dikkat çekiyor.

HESAPLAR ŞAŞTI

Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup eden Bursaspor, bu karşılaşmada yüzde 28'lik topa sahip olma oranı elde etti Bu kez sahasında Kayserispor'u konuk eden Yeşil Beyazlılar, bu maçtan 3-1 galip ayrılmasına rağmen 90 dakika boyunca topa yüzde 39 oranında sahip olabildi. 

Son oynanan Kasımpaşa maçına gelecek olursak, yine sahadan galip ayrılan taraf Bursaspor iken, rakibin topla oynaması yüzde 55 seviyesindeydi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.