Hava Durumu

Bursaspor'dan istifa eden yöneticilerden zehir zemberek sözler

Bursaspor'da gündeme bomba gibi düşen istifaların ardından, yönetim kurulu görevinden ayrılan 4 isimden zehir zemberek açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2015 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'dan istifa eden yöneticilerden zehir zemberek sözler
İşte o açıklama:

SPOR KAMUOYU'NA ;

Bu yazı pişmanlık ya da sadece  basit bir istifa dilekçesi değildir. Aynı zamanda Yola beraber çıktığımız sayın Recep Bölükbaşı'na seslenişimizdir.
Her Bursaspor’lu gibi bizimde hedefimiz Bursaspor’a bir değer katmak, geleceğini daha da aydınlatmak, başarılara ve kupalara koşmak idi.Dolayısıyla tarafımıza teklif edilen bu görevi reddetmeyi hiçbir zaman düşünmedik, seve seve kabul ettik. 

Şampiyon olmuş bir camianın beklentilerinin ne kadar büyük olduğunu, elimizdeki oyuncuların ne kadar değerli olduğunu ve Stadyumun geleceğimiz adına önemli bir gelir kalemi olduğunun sizler gibi bizlerde farkındaydık. Bu bilinç ve bize vaad edilenler ışığında, teklif edilen görevi büyük bir onur ile kabul ettik. Bursa’da yaşayan ve Bursaspor’u destekleyen herkesin olduğu gibi bizimde yeşil beyaz hayallerimiz vardı.

Değerli Genel Kurul Üyelerimiz bize bu görevi lütuf ettiklerinde yaşadığımız heyecan kelimeler ile anlatılmazdı.Ancak Genel Kurul sonrası Bir tek kişi her şeye karar verdi. O da sayın başkanımız Recep Bölükbaşı idi. O tek başına bir yönetimdi. Keyfi davrandı. Seçilen yöneticileriyle değil, yetkisiz etkisiz isimlerle Bursaspor'u yöneteceğini sandı.Bu da yetmezmiş gibi kendi kafalarınca bir transfer komitesi kurdular ve bu üç kişi haricinde diğer Yönetim Kurulu Üyelerini dışarıda bırakacak şekilde kapıları kapattılar. İçerisinde bulunduğumuz Yönetim Kurulunca alınan kararlar bize SMS ile tebliğ edilmeye başlandı. Kapalı kapılar arkasında yapılan transferlerden üç, beş kişi haricinde kimsenin haberi olmuyordu.Elimizden gelen her türlü mücadeleyi göstermemize rağmen Yönetici olarak irademizin hiçe sayıldığı bu yapıda daha fazla kalmayı doğru bulmuyoruz. Gördüğümüz lüzum üzerine değil, bu tutarsızlıklar ve prensipsizlikler üzerine istifa ediyoruz.İstifa dilekçelerimizi bugün kulübe ayrı ayrı sunduk.

Bize devrim, değişim umuduyla oy veren, ancak  zaman içinde  tek kişilik bir yönetimin  meydana getirdiği tüm olumsuzluklardan dolayı çok değerli BURSASPOR taraftarından ve delegelerinden ÖZÜR diliyoruz.

HÜSEYİN AKDEMİR

OSMAN MALAKÇI

MUSTAFA VARDAR

MUSTAFA ORAN
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.