Hava Durumu

Bursasporlu eski yıldızdan mesaj var!

Bursaspor’un resmi teklifini ilettiği Serdar Kurtuluş Almanya’dan Yeşil Beyazlı camiaya seslendi. Tekliften çok memnun kaldığını belirten tecrübeli futbolcu, “Diğer kulüplerle de adım geçiyor ama benimle ciddi tek ilgilenen Bursaspor oldu. Çünkü bire birde sadece onlarla görüştüm” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursasporlu eski yıldızdan mesaj var!
Bursaspor'un eski yıldızı bursa Hakimiyet aracılığıyla camiaya mesaj gönderdi....

VAKIFKÖY’DE YILDIZI PARLADI

Bursaspor’un kapısını 7 yaşında Vakıfköy Tesisleri’ne ayak basarak araladı. 12 yıl boyunca Yeşil Beyazlı formayı giydi. Altyapıda terlettiği formayı A Takım’da da üstüne geçirdi. 19 yaşında Beşiktaş’tan teklif aldı ve Siyah Beyazlı takımın yolunu tuttu. Kısa süren Gaziantep macerası sonrası yeniden döndüğü Siyah Beyazlı kulüple iki gün sonra sözleşmesi sona erecek ve şimdi adı eski takımı Bursaspor’la anılıyor. Serdar Kurtuluş, Bursaspor’la ilgili transfer sürecini Bursa Hakimiyet aracılığıyla aktardı. 



YÜKSEL ÇOLAK’LA GÖRÜŞTÜM

Ailesiyle birlikte Almanya’da tatilde bulunan tecrübeli futbolcu gelinen noktayı; “İki gün bile olsa sözleşmem devam ettiğinden çok şey söyleyemem. Şu an Almanya’dayım. Ailemle birlikte Fransa’ya geçeceğiz. Bir hafta sonra Türkiye’de olacağım. Benimle şu ana kadar irtibat kuran tek kulüp Bursaspor. Yöneticilerden Yüksel Çolak’la bir telefon görüşmem oldu. Beni istediklerini söyledi. Bu durumdan çok memnun kaldığımı kendilerine ilettim” sözleriyle aktardı. 

ANTALYA’YLA ANLAŞMADIM

Birkaç gün bile olsa kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini Yüksel Çolak’a söylediğini ifade eden Serdar Kurtuluş, “Ne olursa olsun bizler profesyoneliz. Bu konularda hata yapmamamız gerekiyor. Antalyaspor’la anlaştığım yönünde haberler çıkıyor ancak şu an için böyle bir durum söz konusu değil. Transfer dönemi hayli uzun. Ne konuşursak boşa çıkabilir. İki gün sonra mukavelem bittiği andan itibaren gerekli değerlendirmeleri yapacağım” diye konuştu. 

O CAMİADAN YETİŞTİM

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmeyi hatırlattığımız Serdar Kurtuluş, ser verip sır vermezken, “Bursaspor’la ilgili söyleyebileceğim tek şey, şu an için en ciddi görüştüğüm kulüp Bursaspor. Çünkü benimle doğrudan temas kurdular. Bursaspor’un izlediği politikayı biliyorum. Karakterli bir takım kurmak istiyorlar. Bursaspor ne olursa olsun her zaman ilk beş içinde yer alacak bir kulüp. Ben de o camiadan yetiştim. Bursaspor formasının değerini çok iyi biliyorum” dedi. 
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.