Hava Durumu

Bursaspor'un genç file bekçisi o anı anlattı

Harun Tekin... Defalarca bu noktaya nasıl geldiğini yazdık. Ancak başarılı file bekçisi her defasında üstüne koyarak ilerledi ve yine manşetlerdeki yerini aldı. Kasımpaşa maçındaki kurtarışıyla takımının üç puan almasında büyük pay sahibi olan Harun, yaptığı açıklamada o anı anlattı: "Hissettim ve kurtardım".

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 05:35
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 05:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un genç file bekçisi o anı anlattı
Barış YALIM'ın haberi

Bursaspor-Kasımpaşa maçının kahramanı Harun Tekin oldu. Kurtardığı penaltı atışı ve dönen topa da hamlesi ile maçın kırılma anında başrol oynayan, daha sonraki performansıyla da alkışı toplayan başarılı file bekçisi, bu sezon sadece 4 gol yedi. Rakiplerini her maçta üzen Harun, Yeşil Beyazlı takımın puan cetvelinde ikinci sırada yer almasında da büyük pay   sahibi oldu.

DAHA İYİ OLMALIYIZ

27 yaşındaki kaleci maçı değerlendirirken, "Zor bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Oyuna iyi başlamadık. İlk yarı çok pozisyon verdik ve tutuktuk biraz. İlk yarı bittiğinde arkadaşlarla konuştuk. Daha iyi mücadele etmemiz gerektiğini birbirimize söyledik. Bunu da başardık. Golü bulduk. Biraz zorlandık. Ama sonunda kazandık" ifadelerini kullandı.

O TARAFA GİTTİM

Kurtardığı penaltı pozisyonunun hatırlatılması üzerine ise Tekin, "Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İnşallah kariyerimde böyle güzel maçlar sığdırırım. Rakip kötü vurduğu zaman biz iyi iş yapmış oluyoruz. Hissettim, o tarafa gittim ve çıkardım. Galibiyette de pay sahibi olduğum için mutluyum" dedi.

ONLAR SAYESİNDE KAZANDIK

Harun Tekin taraftara da övgüler yağdırarak, "Taraftarlarımız bizim itici gücümüz. Bu maçta da bizi çok iyi desteklediler. Geçen hafta da çok iyi desteklemişlerdi. Onların sayesinde kazandık" ifadelerini kullandı.​
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.