Hava Durumu

Başkan Ali Ay: Kapatacak varsa bugün bırakırım

Bursaspor’un borcunun sanılandan daha fazla olduğunu ifade eden Başkan Ay, “300 milyon liralık borcu 6 ayda temizleyecek bir arkadaş çıkacaksa bugün burada başkanlığı bırakacağımın sözünü veriyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Ali Ay: Kapatacak varsa bugün bırakırım
Bursaspor Kulübü Olağan Divan Kurulu toplantısı, 116 üyenin katılımıyla dün gerçekleştirildi. Toplantıda üyelerden Nuri Karaca’nın borçları gündeme getirmesi ve şampiyonluk söylemi üzerine yaptığı eleştirilere Başkan Ali Ay, gündeme damga vuran sözlerle yanıt verdi. Ali Ay, beklenmedik çıkışında, “300 milyon liralık borcu 6 ayda temizleyecek bir arkadaş çıkacaksa bugün burada başkanlığı bırakacağımın sözünü veriyorum” ifadesini kullandı. Başkan Ay, kulübü sanılanın aksine 272 milyon TL değil, faiz ve vergi yüküyle birlikte toplam yaklaşık 450 milyon TL borç ile aldıklarını bunu kapatmak için de gece gündüz çalıştıklarını söyledi. 

HAMZAOĞLU’NA SAHİP ÇIKTI

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolculara yapılan eleştirilere de isyan eden Ali Ay şöyle konuştu; “Biz şampiyonluk sözü vermedik. Kurduğumuz mütevazı kadroyla Avrupa’ya gitme sözü verdik. Aldığımız oyunculara çöp dediler. Bursaspor futbolcusu çöp olamaz. Galatasaray maçından sonra verilen tepkiler beni çok üzdü. Eğer benim seçtiğim hocayı istemiyorsanız demek ki beni de istemiyorsunuz. Hamza hoca gittiği zaman kimi getireceksiniz? Ayrıca hocamız başarılı. Ben buraya kazık çakmadım. Biz de eninde sonunda bırakacağız. Ama ben bıraktığımda şerefiyle gururuyla mali tablosuyla örnek bir Bursaspor bırakmak istiyorum.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.