Hava Durumu

Bursaspor'un umudu Çin pazarı!

Bursaspor, sezon başında büyük umutlarla kadroya dahil edilen ancak isteneni veremeyen iki oyuncuyu göndermenin planlarını yapıyor. Yeşil Beyazlılar’da hedef EURO 2016 sonrası Uzakdoğu.

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2016 06:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2016 06:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursaspor'un umudu Çin pazarı!
Sezon başında büyük umutlarla kadroya dahil edilen Balazs Dzsudzsak ve Tomas Necid, sezon boyunca istenen seviyeye bir türlü ulaşamadı. Macar oyuncu Dzsudzsak geldiği günden bu yana patlama yapamazken, Necid’in dalgalı performansı Yeşil Beyazlı camianın tepkisini çekti. Oyunculardan verim alınamaması üzerine Bursaspor yönetimi farklı arayışlara girdi. 

FRANSA BEKLENİYOR

Bu doğrultuda Fransa’da düzenlenecek EURO 2016’yı bekleyen Timsah, oyuncuları organizasyonun ardından Çin Ligi’ne satmayı planlıyor. Yeşil Beyazlı yönetim, iki futbolcudan zarar etmek istemezken, hem performansı düşük oyuncuları elinden çıkarmayı hem de isimlerini kullanarak Çin Ligi’ne pazarlamayı amaçlıyor. 

DZSUDZSAK EVE DÖNEBİLİR

Bursaspor’da hayal kırıklığı yaratan Balasz Dzsudzsak’ın futbol hayatına Macaristan’da devam etmesi için Macaristan Başbakanı Victor Orban devreye girdi. Macaristan’da futbolun daha ilgi çekici hale gelmesi için bu sezon Ferencvaros takımının Şampiyonlar Ligi gruplarına katılmasını arzulayan Orban’ın kulübün bütçesinde 4 katlık bir artış sağlayacağı belirtiliyor. Başbakan Orban’ın da Dzsudzsak’ı tekrar Macaristan’da futbol oynarken görmeyi arzuladığı ifade ediliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.