Hava Durumu

Dzsudzsak'a Alman kancası

Hertha Berlin ve Hamburg transfer listelerine Balazs Dzsudzsak’ın ismini yazdı. Hertha Berlin’in bu transfer için 2,5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtiliyor. Hertha’yı öne çıkaran bir başkan etken ise takımın teknik direktörlüğünü Macar Pal Dardai’nin yapması.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 07:56
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 07:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dzsudzsak'a Alman kancası
HERTHA BERLİN BİR ADIM ÖNDE

Bursaspor’a Bundesliga’dan sevindirici haber geldi. Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen ancak performansından çok ortaya koyduğu kötü futbolla adından söz ettiren Balazs Dzsudzsak’ın Almanya’dan iki kulübün transfer listesinde olduğu ortaya çıktı. Bundesliga’yı 7’nci sırada bitiren Hertha Berlin ile sezonu 10’uncu basamakta tamamlayan Hamburg’un Yeşil Beyazlı takımın Macar futbolcusunu transfer etmeyi planladığı öğrenildi. Bu transfer girişiminde Hertha Berlin’in bir adım önde olduğu gelen bilgiler arasında. 

DARDAI VATANDAŞINI İSTİYOR

Hertha Berlin’in teknik direktörlüğünü Balazs Dzsudzsak’ın vatandaşı Pal Dardai yapıyor. Dardai daha önce de Macaristan Milli Takımı’nda Dzsudzsak’ın teknik direktörlüğünü üstlenmişti. Sezon başında da Dzsudzsak’ı kulübüne transfer etmeyi planlayan Pal Dardai’nin girişimleri sonuçsuz kalmıştı. Hertha Berlin’in Balazs Dzsudzsak için 2,5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ifade ediliyor. Hamburg ve Hertha Berlin arasındaki transfer yarışının Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında daha da kızışması bekleniyor.  

BURSASPOR'UN KOZU HOSOGAİ

Bursaspor’un kiralık olarak ligin devre arasında kadrosuna dahil olan Hajime Hosogai’nin bonservisi Hertha Berlin’de bulunuyor. Dzsudzsak’ı renklerine katmak isteyen Alman ekibi bu transferde Japon futbolcuyu takasta kullanmayı amaçlıyor. Ancak Bursaspor Başkanı Ali Ay önceki gün transferde oyuncu alımı ve satımında takasa sıcak bakmadıklarını açıklamıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.