Hava Durumu

Dzsudzsak'ın menajerine 400 bin Euro daha

Bursaspor yönetimi Macar futbolcunun menajerine önümüzdeki günlerde yüklü miktarda ödeme yapacak. Traore’nin menajeri Avusturya’ya davet edildi. Bekir Yılmaz ise kulüp aramaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2016 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2016 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dzsudzsak'ın menajerine 400 bin Euro daha
Bursaspor Avusturya’da yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken kulüpte mali ve transfer anlamında önemli hamleler yaşanıyor. Yeşil Beyazlı yönetim Bursaspor’da oynamak istemediğini açıklayan Balazs Dzsudzsak için menajerine önümüzdeki günlerde yüklü miktarda ödeme gerçekleştirecek. Macar futbolcunun menajerine yapılacak ödemenin ikinci taksit olduğu ve tutarın da 400 bin Euro’yu bulduğu belirtildi. Yönetim Dzsudzsak’a da geçen yılki tüm alacaklarını serbest kalmaması adına ödemişti.

TRAORE’NİN MENAJERİ GELİYOR

Bir başka gelişme de Bakaye Traore ve Bekir Yılmaz konusunda yaşanıyor. Kendisine kulüp bulması söylenen Bakaye Traore‘ye yönetim kamp kadrosuna alınmamasına karşın iki aylık ödemesini gerçekleştirdi. Ödemenin tutarının 150 bin Euro olduğu belirtildi. Traore’nin menajerinin Avusturya kampına davet edildiği bildirilirken, Malili futbolcunun menajerine bir an önce kendilerine kulüp bulmaları tekrar söylenecek. Bu arada takımdan ayrılan Bekir Yılmaz’ın da hala kendisine kulüp bulamadığı bildirildi.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.