Hava Durumu

Erdem Özgenç'ten Bursa Hakimiyet'e önemli açıklamalar

Bursaspor'un başarılı sağ kanat oyuncusu, Avusturya'da çok güzel bir kamp dönemi geçirdiklerini belirtirken, “İnşallah bu arkadaşlığı dostluğu lige de yansıtır iyi sonuçlar alırız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 05:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 05:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdem Özgenç'ten Bursa Hakimiyet'e önemli açıklamalar
Geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından yeni sezon hazırlıklarıyla birlikte form tutmaya başlayan Erdem Özgenç, Bursa Hakimiyet'e önemli açıklamalarda bulundu. 1 günlük izin sebebiyle takım arkadaşlarıyla  Salzburg'a giden Erdem, kampın mükemmel geçtiğini söyledi. Erdem; “Kamp gerçekten yoğun bir şekilde geçiyor. Arkadaşlığımız üst seviyede. Her şeyden mutluyuz. Hem performansımız, hem arkadaşlık, hem hocalarımızla iletişim, hem de bütün yöneticilerimizin kampa gelmesi ve destek olması. Kamp yaptığımız yer de efsane. Bir futbolcunun isteyebileceği her şey var” açıklamasını yaptı. 

LİGE YANSITMALIYIZ

“İnşallah bu arkadaşlığı dostluğu lige de yansıtır iyi sonuçlar alırız” açıklamasında bulunan Erdem Özgenç; “Birlikte gerçekten güçlüyüz ve bu gücümüzü sahaya yansıtmak istiyoruz” dedi. Yeni transferlere de değinen tecrübeli futbolcu hepsinin kaliteli oyuncular olduğunu ve adaptasyon sorununun yaşanmadığını belirtti. Erdem; “Çoğu tanıdığımız oyuncular. Kulübe geldikleri andan itibaren yabancılık çekmediler. Biz de arkadaşlarımıza yardımcı olduk. Bu arkadaşlığımızı lige yansıtmalıyız. Sevgi saygı olduktan sonra yeni transfer diye bir şey yok. Adaptasyon sorunu hep beraber aşılır” ifadesini kullandı.  

KENETLENMELİYİZ

“Biz taraftarımızı sevmek zorundayız, taraftarımız da bizi sevmek zorunda. Çünkü biz Bursaspor camiası için ne kadar profesyonel olsak da duygusal olarak bulunduğumuz kulübün arması için futbol oynayan insanlarız” diyen Erdem; “Taraftarımız da bunu görüyor. Taraftarla aramda hiçbir sıkıntı yok, onları seviyorum. Yeni sezonda kenetlenip, iyi sonuçlar almak istiyoruz” açıklamasında bulundu.



HEDEF İLK 5

Erdem Özgenç, hedefi olan bir kulüpte forma giydiklerini ve camiaya yakışır şekilde oynamak zorunda olduklarını belirtti. Erdem; “Bursaspor'un her zaman hedefi ilk 5 içerisinde ligi bitirmek olmalı. Camiaya yakışır şekilde oynamalıyız” dedi. 

HAZIR OLACAĞIM

Geçen sezon yaşadığı sakatlığın ardından operasyon geçirdiğini belirten Erdem Özgenç; “Takıma tekrar adapte olup, eski formumu yakalamaya çalışıyorum. Bu çıkışı yavaş yavaş gösterip, sezona hazır hale gelmeye çalışacağım” açıklamasını yaptı. (Süha Gürsoy - Barış Yalım'ın özel haberi)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.