Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdem Özgenç'ten Bursaspor taraftarına önemli mesaj

‘Büyük Bursaspor taraftarından bir ricam var’ diyen tecrübeli futbolcu, “Bunlar iyi şeyler değil. Erdem Özgenç olarak rica ediyorum. Bundan sonra bu tarz şeyler yaşanmasın” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2016 05:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2016 05:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Erdem Özgenç'ten Bursaspor taraftarına önemli mesaj
Başakşehir maçında beklentinin altında kalarak tribünlerin tepkisini çeken Bilal Kısa’nın Bursasporlu taraftarlarla yıldızı bir türlü barışamıyor. Pablo Batalla’nın sakatlığında Alanyaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan tecrübeli futbolcu Yomraspor müsabakasında yine hedef adam haline geldi. Performansı yüzünden eleştirilen Bilal’i bazı taraftarlar ıslıkla protesto ederken, tribünlerin büyük bir bölümü tecrübeli krampona sahip çıktı. Protesto esnasında kenarda ısınan Pablo Batalla da taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan sonra Bilal’e bir destek de takım arkadaşı Erdem Özgenç’ten geldi.

BU TARZ ŞEYLER YAŞANMASIN

Yeşil Beyazlı taraftarlara ‘Bir ricam var’ diye seslenen Erdem Özgenç, Bilal’e yapılanların yanlış olduğunu savundu. Tecrübeli futbolcu, “Hepimiz Bursaspor’un futbolcusuyuz. Bilal’e yapılan tezahüratlar vardı. Bunlar iyi şeyler değil. Bunlar büyük Bursaspor camiasına yakışmayan hareketler. Lütfen rica ediyorum. Erdem Özgenç olarak rica ediyorum, bundan sonra bu tarz şeyler yaşanmasın. Hepimiz Bursaspor için mücadele ediyoruz. Evet, takım olarak yeri geldi kötü oynadık, yeri geldi hatalar yaptık ama bu tür protestolar bizim camiamıza yakışmayan hareketler. Lütfen bundan sonra bunlar tekrarlanmasın” diye konuştu.

Pablo’nun girmesi değiştirdi

Yomraspor maçını da değerlendiren Erdem Özgenç, “Oyun olarak baktığımızda çok üst düzey bir oyun olmadı. Bize yakışmadı. Ama kazandık. Pablo'nun girmesinden sonra pozitif yönde takım oyununda gelişmeler oldu. Biz çok iyi bir takımız. Ama bazen istediklerimizi sahaya yansıtamıyoruz” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.