Hava Durumu

Faty bu sergiye hayran kaldı

Bursaspor’un Senegal asıllı Fransız orta saha oyuncusu Ricardo Faty, Bursa Kent Müzesi’nde ziyarete açılan ‘Planet Futbol’ adlı fotoğraf sergisine hayran kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Faty bu sergiye hayran kaldı
Bursa Kent Müzesi, ‘Planet Futbol’ adlı bir futbol sergisine ev sahipliği yapıyor. Bursa Kent Müzesi ve Bursa Türk Fransız Kültür Derneği tarafından, Magnum Fotoğraf ajansı arşivinden 1953-2000 yılları arasında çekilmiş futbol konulu fotoğraflardan derlenmiş olan ‘Planet Futbol’ sergisi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu, Bursa Türk Fransız Kültür Derneği Başkanı ve Fransa’nın Bursa Fahri Konsolosu Mehmet Erbak ile Ankara Fransız Kültür Merkezi Müdürü Mösyö François Xavier Adam katıldı. Bursaspor'un Senegal asıllı Fransız futbolcusu Ricardo Faty de açılışta hazır bulundu. Fotoğrafları ilgiyle inceleyen Faty, sergiyi açanlara teşekkür etti. Sergi, 25 Mayıs Çarşamba gününe kadar Bursa Kent Müzesi sergi salonunda izlenimde olacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.