Hava Durumu

Furkan Soyalp, Bandırmaspor'a kiralanacak

Bursaspor'un genç yeteneği ile ilgili transfer haberleri konuşulmaya başlarken, Yeşil Beyazlılar'ın Futbol Şube Sorumlusu Çolak, Furkan Soyalp'i bir terslik olmaması durumunda Bandırmaspor'a kiralayacaklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 05:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 05:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Furkan Soyalp, Bandırmaspor'a kiralanacak
Geçen sezonun son bölümünde gösterdiği performansla beğeni toplayan Furkan Soyalp ile ilgili transfer haberleri çıkmaya devam ediyor. Oyuncuyu Süper Lig'den Kayserispor ve Çaykur Rizespor bonservisiyle kadrosuna katmak isterken, Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Yüksel Çolak konu ile ilgili Bursa Hakimiyet'e açıklamada bulundu. 

'SÜREKLİ FORMA GİYSİN'

Furkan'a değer verdiklerini ve genç kramponun sürekli oynayabileceği bir takıma gitmesi gerektiğini belirten Çolak, futbolcuyu satmayacaklarını da sözlerine ekledi. Çolak; “5 milyon lira verebilecekler mi? Bu rakam gelmeyecekse bonservisi ile göndermeyi konuşmamamız gerekiyor. Furkan'ı sürekli forma giyebileceği bir takıma kiralayacağız” dedi. 

'YÖNETİME GÜVENİYORUZ'

Furkan Soyalp'in menajeri Ömer Türlü de konu ile ilgili açıklamada bulunarak, Bursaspor'un fikirlerine büyük değer verdiklerini söyledi. Yönetimin Bandırmaspor konusunu bir proje olarak düşündüğünü belirten Türlü; “Gelecek günlerde anlaşma sağlamamız halinde Furkan Bandırmaspor'da oynayacak. Bursaspor, yedek durmamasını ve oynamasını istiyor” ifadesini kullandı.

'GEREKİRSE BİZ KARŞILARIZ'

Yüksel Çolak, Furkan Soyalp'ten gelecekte faydalanmak istediklerini belirtti. Furkan'ın gelecek sezon fazla forma şansı bulamaması ihtimalini göz önüne alarak PTT 1'inci Lig'de oynamasının gelişiminde katkıda bulunacağını belirten Çolak, “Kiralamaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Gerekirse maaşını biz karşılarız. Yeter ki bir takımda sürekli oynama fırsatı bulsun” diye konuştu.

Tolgay Ataokay'ın özel haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.