Hava Durumu

Futbolcu fabrikası: Vakıfköy

Seçmelerin ilk gününde 2000 doğumlu futbolcu adayları hünerlerini sergilerken, Bursaspor’un Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Adnan Örnek, “Çocuklarımıza, amatörlere Vakıfköy’ün kapısı herkese açık“ dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Futbolcu fabrikası: Vakıfköy
YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bursaspor Kulübü’nün altyapı seçmeleri dün start aldı. 5 Haziran 2016 tarihine kadar sürecek seçmelerin ilk günü yoğun ilgi görürken, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde ilk olarak 2000 doğumlu futbolcu adayları sahne aldı.



Tesislere kurulan Bursastore TIR’ından seçmelerde giyeceği lisanslı ürünleri satın alan Yeşil Beyazlı sporcular, kayıt işlemlerinden sonra altyapı antrenörleri nezaretinde maçlar gerçekleştirdi. Seçmelere katılan yetenekli kramponları dikkatle izleyen antrenörler beğenilen isimlerle ilgili notlar tuttu. Bursaspor’un Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu Adnan Örnek, Vakıfköy’ün kapısının herkese açık olduğunu söyledi. 



TEK RENK TEK YÜREK 

Seçmelerin artık Bursaspor’un bir klasiği haline geldiğini ancak bu yıl organizasyona biraz daha düzen getirdiklerini ifade eden Örnek, “Geçmiş dönemlerde diğer takımların formalarını giyip gelenler oluyormuş. Hem çocuklara bir hatıra kalsın, hem de isteyen herkes Yeşil Beyaz formayla çimlere bassın istedik. Beklediğimizden fazla talep oldu. Gelenlerin çoğu da aslında lisanslı, amatör kulüplerde oynayan oyuncular. Ufak yaş gruplarında seçmeye katılan çocuklarımızın aynı zamanda futbol okuluna da devam etmesini sağlayacağız. Çocuklara, amatörlere Vakıfköy’ün kapısını herkese açmaya başladık. Bu organizasyonu okulların tatilinden sonra bir kere daha yapmayı düşünüyoruz” dedi. Ozan DEMİR'in haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.