Hava Durumu

Gerekirse Bursaspor başkanlığından feragat ederiz

Göreve geldiğinden bu yana ilk kez futbolcuların antrenmanını izleyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, başkanlık konusunda bir ego sahibi olmadığını, kulüp için gerekirse bu görevden bile feragat edebileceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2016 07:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2016 07:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gerekirse Bursaspor başkanlığından feragat ederiz
19 Ocak’ta yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen, 20 Ocak’ta da mazbatayı alan Bursaspor Başkanı Ali Ay, göreve gelişinin 19’uncu gününde ilk kez takımın antrenmanını izledi. Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını yapan futbolcularını saha kenarında yöneticilerle birlikte takip eden Ali Ay, medya mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Bursaspor Başkanı Ali Ay, bu hafta içinde yapacakları basın toplantısıyla şu ana kadar icraatlarıyla ilgili kamuoyunu bilgilendireceklerini kaydetti.

GEREKİRSE FERAGAT EDERİZ

Bursaspor’un içinde bulunduğu durumla ilgili kısa açıklamada bulanan Ali Ay, “Kulübün durumu ortada. Artık herkes biliyor. Şu an biri çıkıp ‘50 milyonla geliyorum’ dese hemen kongre kararı alırım. Biz Bursasporluyuz. Bu konuda bir egom yok. Gerekirse başkanlıktan da feragat ederiz. Herkes görevini yapmak için uğraşıyor. Bu ulvi bir görev. Biz de işimizi en iyi şekilde yapmanın peşindeyiz. İnanıyorum uzun dönemli projelerimizle Bursaspor’un bütçesini 2’ye katlayacağız” diye konuştu.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.