Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamzaoğlu: "Düşündüklerimizi yaptık"

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada karşılaşma öncesinde düşündüklerini sahada gördüğünü belirtti .

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 19:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu: "Düşündüklerimizi yaptık"
Aytemiz Alanyaspor galibiyeti sonrası gazetecilerin karşısan çıkan Hamza Hamazoğlu, Harun’un iyi bir performans sergilediğini belirterek, “Harun ekstra işler yapıyor. Olmayacak topları çıkartıyor. Çok düzgün bir karakterli bir futbolcu." diye konuştu.

TÜM OYUNCULARIMDAN MEMNUNUM

Hamzaoğlu, tüm oyuncularımdan çok memnun olduğunu ifade ederek, " İnşallah hiç bozulmadan yolumuza devam edeceğiz. Batalla’nın yokluğunu hissetmedik. İlla ki bazı maçlarda bazı arkadaşlarımız aramızda olamayacak. Kadromuzun sayısı belli. Herkes kapasiteleri karşılığında her şeyi ortaya koyuyor. Hafta içinde yaptığımız antrenmanlarda Kubilay ve Sinan’ın bir çıkışı vardı. Antrenmanlarda çok iyi çalışıyorlar. Hazır Batalla’dan da yoksunken hangi seviyede olacaklarını görelim istedik. Bu fırsatı değerlendirelim istedik. Bu şekilde oynarsak bunu aşabilir miyiz diye görmek istedik. İyi de oynadılar. İkisinden de memnunum"dedi.

JORQUERA ZOR ZAMANLARIN ANAHTARI

Hamzaoğlu, kadro suçemiyle ilgili olarak ise, "Cristobal ve John’u kenarda bekletmeyi uygun gördüm. 60. dakikadan sonra delici oyuncularla maçı daha rahat alabileceğimizi düşündük. Jorquera zor zamanlardaki anahtarımız. Çok yetenekli çok kabiliyetli bir oyuncu. Her zaman hazır” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.