Hava Durumu

Hamzaoğlu en çok Galatasaray'a yenildi

Görev yaptığı takımlarla bugüne dek Sarı Kırmızılı takımla 6 kez karşılaşan ve 5 mağlubiyet alan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, yarınki maçta bu şanssızlığını bitirmek istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 08:43
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 08:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu en çok Galatasaray'a yenildi
6 KEZ RAKİP OLDU

Spor Toto Süper Lig’in 31’inci haftasında Galatasaray’la karşılaşacak Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Sarı Kırmızılı rakibe karşı istatistiği dikkat çekti. Bir dönem Galatasaray’ı da çalıştıran Hamzaoğlu, kariyeri boyunca en çok Sarı Kırmızılı takıma yenildi. Malatyaspor, Denizlispor ve Akhisar Belediyespor’un başındayken Galatasaray’a 6 kez rakip olan Hamzaoğlu, bu maçların 5’inden mağlubiyetle ayrıldı.

TEK GALİBİYET AKHİSAR’A

Genç çalıştırıcı tek galibiyetini ise Akhisar’ın başındayken 2013-2014 sezonunda 2-1’lik galibiyetle aldı. Hamza Hamzaoğlu’nun çalıştırdığı takımlar 6 maçta kalesinde 19 gol görürken, Sarı Kırmızılı takımın ağlarını 6 kez sarstı. Hamzaoğlu, yarın oynanacak karşılaşmada bu şanssızlığını da kırmak, taraftarının da gönlünü almak istiyor. Timsah Arena’da oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.