Hava Durumu

Hamzaoğlu: Gereken yapılacak

Akhisar Belediyespor maçında futbolcularının performansından memnun kalmadığını belirten başarılı çalıştırıcı, “Ertuğrul gerekli dersi aldı. Necid’den memnunum. Sane iyi oynamadı. Devre arasına kadar yapacağımız maçlar transferde belirleyici olacak” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 20:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 20:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu: Gereken yapılacak
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, 3-3 sonuçlanan Akhisar Belediyespor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım içi rotasyon yaptıklarını belirten Hamzaoğlu, “Maç eksiği olan oyuncularımızı oynattık. Maça iyi de başladık. Goller bulduk ancak basit hatalar yapınca kalemizde de golü gördük. Yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz ve hedefe odaklanacağız” ifadelerini kullandı.

BİZİM ÇÖZMEMİZ LAZIM

Bazı oyuncuların performansından memnun olmadığını dile getiren Hamza Hamzaoğlu şöyle devam etti: “Bu performans düşüklüklerini bizim çözmemiz lazım. Ertuğrul’u yaptığı hatalardan dolayı çıkaracaktım. Ancak gerekli dersi sahada almasını istedim. Yaptıklarını unutmasını ve ikinci devreye buna göre çıkması söyledim. Şanslı ki böyle bir maçta hata yaptı. Genç oyuncular hata yapabilir, önemli olan dersi çabuk çıkarmalarıdır.” 

NECİD’İ DAHA ÇOK GÖRECEKSİNİZ

“Bursaspor  devre arasında transfer yapacak mı?” şeklinde yöneltilen soruya Hamzaoğlu, “Daha 7 maçımız var. Bu maçlar bizim için belirleyici olacak. Bizim de kafamızda bir şeyler var. O gün geldiği zaman gerekeni yaparız” cevabını verdi. Tomas Necid’in performansını beğendiğini söyleyen Hamzaoğlu, “Bundan sonra Necid’i daha çok göreceksiniz” derken Sane için, “Performansını iyi bulmadım” yorumunu yaptı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.