Hava Durumu

Hamzaoğlu: İyi bir takıma karşı oynadık

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, “İyi bir takıma karşı oynadık. Galip gelmek istiyorduk. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Osmanlıspor'u ve oyuncularımı sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi. 

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu: İyi bir takıma karşı oynadık
Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında sahasında Osmanlıspor ile karşılaşan Bursaspor, mücadeleden golsüz eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Hem Avrupa'da hem de geçen sezondan beri ligde iyi mücadele eden bir takıma karşı oynadık. Maçın ilk yarısında önde oynamayı uygun gördük. Önde bastığımız dönemlerde pozisyonlar bulduk ama risk aldığımız için dönen toplar da kalemizde tehlike oluşturdu. İkinci yarı hücumda etkili değildik ama rakibin ataklarını da önledik. İyi bir takıma karşı oynadık. Galip gelmek istiyorduk. Kazanabilirdik de kaybedebilirdik de. Osmanlıspor'u ve oyuncularımı sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

“Hakemlerin daha dikkatli olması lazım”

Deneyimli çalıştırıcı, maçtaki penaltı pozisyonunun anımsatılması üzerine, “Cep telefonundan seyrettim top oyuncunun (Prochazka) eline temas ediyor ve kalecinin önüne gidiyor. Hakemlerin daha dikkatli olması lazım. Harun'un parmağının ucuna değen topu görüp korner veriliyor. Hatalar her zaman olacak ama daha dikkatli olunmalı" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.