Hava Durumu

Hamzaoğlu kalıyor gelecek planlanıyor

Hamzaoğlu Bursaspor’da kalmak istediğini açıkladı. Genç teknik adamın Başkan Ali Ay ve yöneticilerle birlikte akşam yaptığı toplantı bugüne kaldı. Gündüz saatlerinde de Adnan Örnek’ten altyapı hakkında bilgi alındı.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 08:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 08:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu kalıyor gelecek planlanıyor
KULÜPTEN AÇIKLAMA

Görevde kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ile ilgili dün akşam saatlerinde bir görüşme yapıldı. Başkan Ali Ay ve 4 yöneticinin Hamzaoğlu ile yaptığı toplantının ardından resmi siteden şu açıklama yapıldı: “Başkanımız Ali Ay'la Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu arasındaki geleceğe ilişkin planlama konusundaki görüşmeye yarın da (bugün) devam edilecektir” denildi.

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Bursaspor Başkanı Ali Ay, toplantının ardından Bursa Hakimiyet’e açıklamada bulunarak, Hamza Hamzaoğlu ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini belirtti. “Prensipler konuşuluyor” ifadesini kullanan Ay, “Herhangi bir sıkıntı yok. Konuşmalar yarına (bugüne) sarktı” dedi. Hamzaoğlu’nun takımda kalmak istememesi üzerine çıkan haberlere itibar edilmemesini belirten Başkan Ali Ay, “Taraftarımızdan hiçbir dedikoduya inanmamasını istiyoruz” açıklamasını yaptı.

ÖRNEK İLE TOPLANTI

Dün yapılan toplantıdan sonuç çıkmazken, gündüz saatlerinde ise farklı bir toplantı yapıldı. Yeşil Beyazlı ekibin teknik adamı Hamza Hamzaoğlu, Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Adnan Örnek ile bir araya gelerek altyapı hakkında bilgi aldı. Gelecek sezon oynaması muhtemel isimlerin yanı sıra kadroya katılabilecek oyuncular ile ilgili de fikir alışverişinde bulunulan toplantıda Hamzaoğlu, gelecek sezonun yol haritasına da yön verdi. 

Ayrılmak için gelmedim

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başkan Ali Ay ile yaptığı toplantı öncesi basının karşısına çıktı ve Yeşil Beyazlı ekipte mutlu olduğunu söyledi. “Ayrılmak için gelmedim” ifadesini kullanan Hamzaoğlu, “Sadece benim kalmak istemem yetmez. Mutlu olacağım ortamda olmak isterim. Mutlu olamayacağımı hissettiğim anda burada kalmak istemem. Şu an için mutluyum. Amacımız Bursaspor’a zarar vermek değil” açıklamasını yaptı. Kötü gidişatta gelen eleştiriler ile ilgili de görüşünü dile getiren Hamza Hamzaoğlu; “İki maç kaybettik hemen şapka tersine döndü. Hamza hoca kalsın mı gitsin mi diye anketler yapıldı. Bana destek verenlere teşekkür ediyorum” dedi. 

Son 3 hafta önemli

Hamza Hamzaoğlu, kalan üç haftayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirtti. Hamzaoğlu; “Daha üç haftamız var. Önemli olan bu 3 haftayı en iyi şekilde kapatmak. Sıralamada daha üst sıralara çıkmak istiyoruz” açıklamasında bulundu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.