Hava Durumu

Hamzaoğlu: Ne düşündüysek yaptık

Alanya deplasmanına son haftalarda kaybettikleri puanları telafi amacıyla gittiklerini ve bunu da başardıklarını belirten Hamza Hamzaoğlu, “Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu: Ne düşündüysek yaptık
Süper Lig’in 8. haf-tasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor’u 2-0 yenen Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, maç öncesinde düşündüklerini sahaya yansıtabildiklerini söyledi. Alanya’ya geçtiğimiz haftalarda kaybettikleri puanları telafi etmek amacıyla gittiklerini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Hedefimiz iyi oyundu. Son zamanlarda birkaç tane oyuncumuz iyi oynuyordu onları görmek istedik. Maçın başında ne düşündüysek hepsini yaptık. İyi bir sonuçla ayrıldık. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

JORQUERA KİLİT OYUNCUMUZ

Kaleci Harun’un haftalardır iyi oynadığını ve fazlasıyla kurtarış yaptığını dile getiren Hamzaoğlu, “Önemli pozisyonları kurtarıyor. Kalecinin yapması gereken görev bu ama Harun fazlasını yapıyor. Maçlara iyi konsantre oluyor. Kendisini tebrik ediyorum. Bütün oyuncularımdan memnunum” dedi. Hamzaoğlu, Pablo Batalla’nın olmayışını çok aramadıklarını ifade edip, maçta 2 gol atan Cristobal Jorquera’nın zor zamanlardaki kilit oyuncuları olduğunu vurgulayarak, “Çok yetenekli ve kabiliyetli bir oyuncu, inşallah katkı vermeye devam eder” şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.