Hava Durumu

Hamzaoğlu: Sonuna kadar mücadele edeceğiz

Başarılı teknik adam, "Kolay maç olmayacak. Zorlu bir rakibe karşı oynayacağız. Ama son ana kadar mücadelemizi sahaya yansıtacağız" dedi. Hamzaoğlu ayrıca tam kadro henüz antrenman dahi yapamamanın sıkıntısını çektiklerinin de altını çizdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 05:09
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 05:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu: Sonuna kadar mücadele edeceğiz
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligin 7'nci haftasında oynanacak Osmanlıspor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kolay maç olmayacağının altını çizen Hamzaoğlu, "Osmanlı iyi bir takım. Deplasman takımı olma özelliği yüksek bir ekip. Ama biz son ana kadar bizden beklenen mücadeleyi göstereceğiz. Taraftarımızın da desteği ile bu maçı kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

TAM TAKIM OLAMADIK!

Özeleştiri de yapan Hamzaoğlu şöyle devam etti: "İstediğim düzeyde futbol oynamıyoruz ama bunun sebeplerini biliyoruz. Tam takım olarak daha antrenman dahi yapamadık. Önemli olan sahaya o mücadeleyi koyabilmek. Bu zamana kadar takım da bunu çok güzel yaptı. Daha iyi oynayacağımız da sinyallerini veriyoruz. Önemli olan, bu haftaları kayıpsız geçmek ve tam takım olunca da herkesi tatmin edecek oyunu sahaya yansıtabilmek". 



Hamzaoğlu, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu eski Başkanı Cemal Vardar'ın yeni açtığı ev tekstili mağazasına süpriz bir ziyarette bulundu. Başarılı teknik adam çalışanlarla bol bol fotoğraf çektirdi.Futbol şube Sorumlusu Yüksel Çolak'ın de yer aldığı ziyarette Cemal vardar'a imzalı Bursaspor forması hediye edildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.