Hava Durumu

Hamzaoğlu Timsah Arena'yı sevdi

Bursaspor, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Timsah Arena'da çıktığı 7 karşılaşmada yalnızca 1 mağlubiyet alırken, hanesine ise 12 puan yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu Timsah Arena'yı sevdi
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında dün Timsah Arena'da Galatasaray’ı ağırlayan yeşil-beyazlılar, sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı. Bursaspor’un başında 14’üncü Süper Lig karşılaşmasına çıkan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, bu karşılaşmalarda 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde ederken, rakip fileleri 23 kez havalandırdı. Kalesinde ise 21 gol gördü.

İÇ SAHADA HAMZAOĞLU İLE 15 PUAN TOPLADI

Hamzaoğlu idaresindeki Bursaspor’un Timsah Arena'da aldığı sonuçlar da dikkat çekti. Arena'da oynanan 7 karşılaşmada yalnızca 1 mağlubiyet alan Hamzaoğlu yönetimindeki Timsah, 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederek toplam 12 puanı hanesine yazdırdı. Bursaspor, ligdeki son iç saha maçını 33. haftada Konyaspor'a karşı oynayacak.

BAŞKAN AY: "AYRILIK DÜŞÜNMÜYORUZ AMA…"

Öte yandan Bursaspor Başkanı Ali Ay, dün oynanan Galatasaray karşılaşmasının ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Hamza Hamzaoğlu ile hafta başında görüşeceklerini belirterek, "Şu anda ayrılık düşünmüyoruz ama Hamza Hocanın vereceği karara da saygı duymak lazım" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.