Hava Durumu

Hamzaoğlu'ndan taraftara sitem dolu açıklama

Bursaspor taraftarının Akhisar Belediyespor’dan transfer edilen futbolculara yaptığı protesto için, “Hoşuma gitmedi” yorumunda bulunun Hamzaoğlu, “Zarar verdiğimizi anladığımız an zaten burada durmayız. Başımızı önümüze eğer gerekeni yaparız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2016 22:28
Haber Güncellenme Tarihi: 28.08.2016 22:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu'ndan taraftara sitem dolu açıklama
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, karşılaşma sonrası sert açıklamalar yaptı. Hamzaoğlu, “Bugün maça iyi başlamadık. Ancak ikinci yarı toparlandık. Golü bulamadık. Risk aldığımız için de ikinci golü yedik” dedi. Bilal Kısa’nın oyundan alınmasından sonra Akhisar Belediyespor’dan gelen oyuncularla ilgili taraftarın tepkisinin sorulması üzerine Hamzaoğlu, “Hoşuma gitmedi. Daha ikinci haftadayız. Kulübün maddi imkansızlıklarını düşünerek transferler yaptık. Islıklanan oyuncular üretmeye başladıktan sonra alkışlanacak. Taraftarımıza yakıştıramadım” dedi.

GEREKENİ YAPARIZ

Hamzaoğlu şöyle devam etti: “Karşımızdaki takım üst düzey maçlar oynayarak geldi. Üç günde başarı beklemeyi anlayamıyorum. Futbol sabır işi. 8 ay oldu geleli. Ne yapmamız lazım? Bu kulübe zarar vermeye gelmedim. Kendi kariyerimle ilgili ben de riskler aldım. Bursaspor başarısız olursa ben nereye gideceğim? Herkes mücadele veriyor. Biraz sabır istedik. Bu oyuncuların neler yapacağını göreceğiz. Zarar verdiğimizi anladığımız an burada zaten durmayız. Biz taraftarımız için buradayız. Eğeriz başımızı önümüze, verdikleri destek için teşekkür eder ve gerekeni yaparız.”

SANKİ KÜME DÜŞTÜK

Futbolcuların soyunma odasında çok üzgün olduklarını söyleyen Hamza Hamzaoğlu, “Çocuklar üzgünler. Soyunma odasına girdik, sanki lig bitti ve biz küme düştük. Ama biz ayağa kalkacağız. Taraftarımız da destekleyecek ve 
başarılar elde edeceğiz” ifadelerini kullandı.




 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.