Hava Durumu

Harun Tekin durdurdu Şilili vurdu

Alanya deplasmanında Vagner Love’a geçit vermeyen kaleci Harun’un müthiş performansı, oyuna sonradan dahil olan Cristobal Jorquera’nın golleri Bursaspor’a 3 puanı getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 07:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2016 07:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin durdurdu Şilili vurdu
Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Bursaspor, Aytemiz Alanyaspor’a konuk oldu. Alanya Oba Stadı’nda oynanan mücadeleye baskılı başlayan Yeşil Beyazlılar, 12. dakikada ceza sahası dışından Merter Yüce’yle rakip kaleyi yokladı. 22’de Şamil Çinaz’ın hatalı geri pasıyla kalesinde tehlike gören Timsah, 29’da Deniz Yılmaz ile müsait bir pozisyondan yararlanamazken, Deniz, 38. dakikada da net bir gol şansını değerlendiremedi. 42’de ise Vagner Love’ın ceza sahası içine girer girmez yaptığı vuruşta soluna nefis uzanan kaleci Harun Tekin mutlak golü önledi ve devre 0-0 eşitlikle sona erdi.  

GOLLER ŞİLİLİ’DEN GELDİ 

İkinci yarıya her iki takım da hareketli başladı. Yeşil Beyazlılar 48. dakikada Kubilay ve Del Valle’nin anlaşmazlığı sonucu net bir pozisyondan yararlanamadı. 49. dakikada ise kaleci Harun, Vagner Love’ın sert şutunu güçlükle çıkardı. 56’da Vagner     Love’ın şutu üstten auta çıkarken, 59’da ise Del Valle’nin sol kanattan ortasında ceza sahası içine hareketlenen Kubilay Kanatsızkuş’un altıpas içindeki vuruşu üst direkten oyun alanı dışına çıktı. Rakibini kaleci Harun’un müthiş performansıyla durduran Timsah, 85 ve 88. dakikalarda Cristobal Jorquera’yla iki gol bularak sahadan 2-0 galip ayrıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.