Hava Durumu

Harun Tekin: Sorun yaratan kimse yok

Yeşil Beyazlı takımın başarılı file bekçisi, Adanaspor’a karşı iyi oynadıklarını, daha üstüne koyarak Başakşehir maçında da taraftarlarına üç puan hediye etmek istediklerini söyledi. Kamp döneminden bu yana çok çalıştıklarını söyleyen Harun, “Herkes çok istekli. Sorun oluşturan hiç kimse yok. Herkes forma için mücadele ediyor. Bu da bize yansıyacaktır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2016 04:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2016 04:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Harun Tekin: Sorun yaratan kimse yok
Barış YALIM'ın haberi

Bursaspor’un başarılı kalecisi Harun Tekin basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Harun, “Çok zorlu bir karşılaşma oldu bizim için. Kazandığımız için çok mutluyuz. Her şey gayet iyi gidiyor, takım içindeki atmosfer de çok iyi. Kamp döneminden beri çok iyi bir arkadaşlığımız, çok iyi bir çalışma ortamımız var. Herkes çok istekli ve çok iyi çalışıyor. Sorun oluşturan hiç kimse yok. Gayet memnunuz. Herkes forma için mücadele ediyor. Bu da bize yansıyacaktır” dedi.

BU KADAR BASİT

Başakşehir maçı öncesi Yeşil Beyazlı taraftarlara da seslenen Harun Tekin, şunları söyleri: “Bizi zorlu bir maç bekliyor. Bu yüzden de taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Stadı doldurmalarını bekliyoruz. Onlar bizi destekledikleri zaman bize çok iyi itici güç oluyor” dedi. ‘Yan toplar konusunda eleştiri alıyorsun. Bu konuda ne söyleyeceksin?’ sorusuna milli kaleci, “Eleştiriler olacaktır. İyi oynadığımız zaman nasıl övgüler oluyorsa kötü oynadığımı zaman da eleştirileceğiz. Bu kadar basit” cevabını verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.