Hava Durumu

İstanbul’da THY-Turkcell zirvesi

Bursaspor Başkanı Ali Ay beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte dün İstanbul’da kritik iki önemli görüşme yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 19:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 19:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İstanbul’da THY-Turkcell zirvesi
Bursaspor heyetinin İstanbul’da yaptığı görüşmelerdeki ilk durak Türk Hava Yolları genel merkeziydi. Burada THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile görüşen heyet Vakıfköy’de yapılması planlanan Bursaspor Futbol Akademisi’ne THY’nin sponsor olması teklifini iletti. Bursaspor heyetinin İstanbul’daki ikinci durağı ise GSM operatörü Turkcell’in genel merkezi oldu. Buradaki görüşmeye ise Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu ev sahipliği yaptı.



ŞAHİN EŞLİK ETTİ

İstanbul’daki temaslar hakkın da Bursa Hakimiyet’e açıklamada bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “THY ile yaptığımız görüşmede altyapıya sponsorluk teklifimizi ilettik. THY zaten Türk sporuna birçok konuda destek oluyor. Turkcell’de 516’lı hat ‘Bursasporcell’in görüşmesini yaptık. Her iki görüşme için de olumlu diyebilirim. Bu görüşmelerde bizlerin önünü açan ve gerekli kolaylığı sağlayan Sayın Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu’nun payı asla yadsınamaz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.