Hava Durumu

İşte Bursaspor’daki ana çöküş sebepleri

Birleşmiş Milletler gibi kurulan takımın başında yabancı dil bilmeyen bir teknik adam. Başkanıyla taraftarı arasında sürekli yaşanan gerginlik ve tarihin en yüksek transfer geliri elde edilmesine karşın kasanın boşaltılması.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2015 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2015 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 İşte Bursaspor’daki ana çöküş sebepleri
Bursaspor’da geçen yılki kadrodan birçok oyuncunun takımdan ayrılması, tarihinin en yüksek transfer bütçesine ulaşılması, ancak kasanın yapılan çok sayıdaki yabancı transferle boşaltılması çöküşün ana sebeplerinden başlıcaları olarak dikkat çekiyor. Recep Bölükbaşı’nın ikinci kez başkan seçildiği genel kurulda ‘Takımdan kimse gitmeyecek’ sözlerine ek olarak, ‘Şampiyonluğa oynayan kadro kuracağız’ şeklindeki söylemleri de alınan kötü sonuçlarla geçerlilik kazanmadı. 

İLETİŞİM SORUNU

13 maçta 8 yenilgi alarak istatistiksel anlamda tarihinin kötü günlerini yaşayan Bursaspor’da yabancı futbolcuların uyum probleminin bir türlü aşılamaması çöküşün baş faktörlerinden birisi olarak dikkat çekiyor. Birleşmiş Milletler olarak lanse edilen takımın teknik direktör koltuğunda yabancı dil bilmeyen Ertuğrul Sağlam’ın olması saha sonuçlarına tesir etti         yorumlarına neden oluyor. Bu durum bir süredir kulüpte yüksek sesle     konuşulur hale geldi.

TANSİYON HİÇ DÜŞMEDİ

Yönetim ve camia arasındaki kopukluk da çöküşün ana etkenlerinden birisi durumunda. Genel kuruldan itibaren sürekli gerginleşen ortam kazanılan maçlarda bile istifa söylemlerinin dozunu düşürmedi. Vaatleriyle icraatları birbirini tutmayan başkan Recep Bölükbaşı her maçta tepkiyle karşılaştı. Sonuçta kaybeden Bursaspor oldu ve Yeşil Beyazlı kulüp bir girdabın içinde çıkış için formül arar pozisyona düştü.   

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.