Hava Durumu

Hamzaoğlu tartışmalarına son noktayı koydu

Bursaspor Başkanı Ali Ay, maaşında yüzde 30 indirim istedikleri Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yarın bir görüşme yapacaklarını ve kararın verileceğini söyledi. Ali Ay, genç çalıştırıcıyla devam etme niyetinde olduklarını yineledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2016 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2016 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hamzaoğlu tartışmalarına son noktayı koydu
Başkan Ali Ay, forma sponsorluğu toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yola devam etmek istediklerini belirten Ay; “Basında yöneticilerin bir kısmı Hazma Hoca’yı istiyor bir kısmı istemiyor diye yazılar çıkıyor. Biz Hamza Hoca ile devam etmek istiyoruz. Hocamızı seviyoruz. Fakat biliyorsunuz ben bir söz verdim. Mali tabloyu düzelteceğim. Bursaspor’u daha iyi günlere taşıyacağız” dedi. 

HOCA’DAN İNDİRİM İSTEDİK

“Hamza Hoca’dan ücretinde yüzde 30 indirim istedik” ifadesini kullanan Başkan Ali Ay; “Hamza hocam düşünüyor. Çarşamba günü oturup görüşeceğiz, kararımızı vereceğiz. Bunun için ‘Hamza hocanın vereceği karara saygılıyım’ dedim. Ben tüm beyanatlarımda hocamızla yola devam etmek istediğimizi söyledim. Biz Hamza hoca ile çalışmak istiyoruz çünkü bu saatten sonra macera aramak istemiyoruz” açıklamasında bulundu.

"TEKLİF GELİRSE GÖRÜŞÜRÜZ"

Serdar Aziz’in isminin medyada transfer gündeminde yer alması üzerine açıklamada bulunan Başkan Ali Ay, kimseyle görüşmediğini bildirdi. Başkan Ay; “Benimle Aziz Bey’in,  Fikret Bey’in görüştüğünü söylediler. Gazetelerde çıkan haberler doğru değil. Ligler devam ediyor. Hazirandan sonra bunlar konuşulacak. Bir de Avrupa Şampiyonası var. Bu arada teklif gelirse tabii ki görüşürüz” diye konuştu. 

"CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞECEĞİZ"

İlk kez Bursa Hakimiyet’in gündeme getirdiği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan görüşme talebi istendiğine yönelik konu ile ilgili de konuşan Başkan Ay; “Görüşmemiz için randevu talebinde bulunduk. Bekliyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızla kombine ve loca konuşacak değiliz. Sadece stadyumun isim hakkıyla ilgili kendisinden yardım isteriz hepsi o kadar” ifadesini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.