Hava Durumu

İşte Göçek’in Bursaspor'u yakan raporu

TFF Hukuk Müşavirliği Hamza Hamzaoğlu, Sercan Yıldırım, Suat Paçacı ve kulübü tedbirli olarak PFDK’ya sevk etti. Bursa Hakimiyet Hüseyin Göçek’in Bursaspor’u yakan raporunun detaylarına ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2016 07:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2016 07:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Göçek’in Bursaspor'u yakan raporu
Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Başakşehir maçında yaşananlardan dolayı Bursaspor’u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk etti. Karşılaşmanın hakemi Hüseyin Göçek’in raporu doğrultusunda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, ve Sercan Yıldırım tedbirli olarak PFDK’ya gönderildi.

Kulüp basın sözcüsü Suat Paçacı da maçla ilgili yaptığı resmi siteden yayınlanan açıklamasından dolayı yine tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen isimler arasında yer aldı. Bursaspor kulübü ayrıca ‘saha olayları’, ‘çirkin ve kötü tezahürat’ ve ‘talimatlara aykırı hareket’ sebepleriyle disiplin kuruluna sevk edildi. Hakem Hüseyin Göçek’in raporunun detayları da ortaya çıktı.

Göçek, raporunda Hamza Hamzaoğlu’nun Necid’in kırmızı kartından sonra sahaya girdiğini, ihraç kararının ardından sorunsuz bir şekilde tribüne gittiğini, devre arasında da kendilerinden özür dilediğini yazdı. Hüseyin Göçek Sercan Yıldırım’ın dördüncü hakem Erkan Akbulut’a ‘Maçı katlettiniz’ ve ‘Allah… versin’ şeklinde sözler sarf ettiğini, maçtan sonra da özür dilediğini belirtti. Bu arada  raporda karşılaşmanın 2. yardımcı hakemi Serkan Ok’un da kafasına tribünden atılan bir cismin isabet ettiği yazıldı.   
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.