Hava Durumu

İşte Serdar Kurtuluş'un Başkan Ay'dan ilk isteği...

Bursaspor'un yeni transferi Serdar Kurtuluş, anlamlı bir harekete imza attı. Başkan Ali Ay, "Serdar benimle paradan önce, giyeceği formayı konuştu. Görüşmemizde '16 numaralı formayı bana ver başkanım' dedi" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 05:33
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 05:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Serdar Kurtuluş'un Başkan Ay'dan ilk isteği...
Barış Yalım'ın özel haberi...
10 yıllık aranın ardından yeniden Bursaspor'a geri dönen Serdar Kurtuluş'un eski takımının formasını giymek için sabırsızlandığı öğrenildi. Bursa Hakimiyet'e verdiği röportajda da bunu belirten ve doğduğu büyüdüğü şehre geldiği için çok heyecanlı olduğunu dile getiren Serdar Kurtuluş için Başkan Ali Ay da övgü dolu sözler sarf etti. Başkan Ay'ın en dikkati çeken sözü ise, "Serdar'ın her şeyden önce giyeceği formanın 16 numara olmasını istemesi beni çok mutlu etti" oldu.

İNANILMAZ ETKİLENDİM

Başkan Ali Ay, Serdar Kurtuluş'la ilgili şöyle konuştu:

"Serdar Kurtuluş çok karakterli ve düzgün bir çocuk. Tam bir Bursasporlu. Göstereği performansla da bunu kanıtlayacaktır. Çok iyi bir transfer gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Her şeyden önce Serdar alacağı ücretten önce bana, '16 numaralı formayı bana ver başkanım' dedi. Bu sözleri beni inanılmaz etkiledi. Serdar'ın Yeşil Beyazlı formanın hakkını sonuna kadar vereceğine inanıyorum." 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.