Hava Durumu

Serdar Kurtuluş sezonu kapattı

Bursaspor’un Kulüp Doktoru Hakan Ayaz, çok ağır sakatlık geçiren Serdar Kurtuluş’un Almanya’da ameliyat edileceği ve sahalardan en az 6 ay uzak kalacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2016 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2016 11:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Serdar Kurtuluş sezonu kapattı
Bursaspor’da U21 Takımı’yla yapılan hazırlık maçında dizi çıkan Serdar Kurtuluş’tan kötü haber geldi. Yeşil Beyazlı kulübün Doktoru Hakan Ayaz tarafından resmi internet sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada tecrübeli futbolcunun en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Sezonu kapatan Serdar’ın dizindeki çıkığa bağlı damarlarda herhangi bir zedelenmenin olmadığı, sinirinde tam kopma olmadığı fakat ağır hasar oluştuğu tespit edildi. 

AMELİYAT ALMANYA’DA

Dış yan bağında tam yırtık, yine dış tarafta arka adale tendonunun yapışma yerinden koptuğu, ön çapraz bağda yırtık şüphesinin devam ettiği, arka çapraz bağda kısmi yırtık varlığı, menisküsünde yırtık olduğu, dizin dış tarafındaki adalesinde yırtık ve kapsüllerde parçalanma olduğu ifade edilirken, Almanya’da özel bir hastanede ameliyat edilecek Serdar Kurtuluş’un en az 6 ay sahalardan uzak kalacağı, bu sürenin ameliyatta yapılacak işlemlere göre daha da uzayabileceği kaydedildi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.