Hava Durumu

Suat Paçacı: Muhteşem gecenin sonu güzel olmadı

Bursaspor'un sahasında oynadığı sezonun ilk karşılaşmasında Medipol Başakşehir’e yenilmesi üzüntüye sebep olurken Basın Sözcüsü Suat Paçacı, "Muhteşem başlayan gecenin sonu, güzel olmadı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Suat Paçacı: Muhteşem gecenin sonu güzel olmadı
Medipol Başakşehir maçından önce demokrasi şehitlerinin anıldığını hatırlatan Suat Paçacı, "Tribünler doldu. Atmosfer mükemmeldi. Gece güzel başladı. Ama başladığı güzellikte bitmedi. Herkesi anlamak lazım. Maalesef maç sonu duygusal tepkiler oluştu" diye konuştu. 

Taraftarların iyi futbol ve güzel sonuç beklediğini bildiklerini vurgulayan Suat Paçacı, şöyle devam etti:
"“Futbolcularımızın maç içerisinde protesto edilmesi. Hocamızın da duygusal davranıp gösterdiği tepkiler, üzüntü vericiydi. Ligin daha başı. Biz Bursaspor olarak bu zorlukları el birliği içerisinde açarız. Bu tür sonuçlar, futbol ailesi içerisinde her takımın başına gelebilir. Olağan olarak görmek gerekir. Bu olaylara da takılı kalmamak lazım. Biz ve futbolcularımızın bu takımı yukarılara taşıyacaklarına inanıyoruz. Bu heyecana da sahibiz. Daha 32 maçımız var. Ligin son geldiğinde sportif başarının da geleceğine, takımın arzulanan yerde olacağına inancımız tam."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.