Hava Durumu

Timsah'ın Alpler'in eteğinde golf keyfi

Hamza Hamzaoğlu futbolcularını bu kez farklı bir şekilde çalıştırdı. Sabah güç depolayan futbolcular günün ikinci çalışmasında ayak golfü oynadı. Yarışmayı Orçun Olukçu-İsmail Konuk-Muhammet Şengezer'den oluşan takım kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2016 05:24
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2016 05:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın Alpler'in eteğinde golf keyfi
Bursaspor Avusturya’da farklı bir gün geçirdi. Yeşil Beyazlı futbolcular sabah teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun uyguladığı antrenman programında adeta nefes almadı. Kondisyon antrenmanında pestilleri çıkan futbolcular kendilerini öğleden sonra bu kez daha farklı bir çalışma temposunun içinde buldu. Hamza Hamzaoğlu saha içindeki antrenmanı iptal ederek takımın konakladığı otele yaklaşık 5 km. uzaklıktaki golf sahasına götürdü. Dönümlerce büyüklükteki golf sahasında Türkiye’de yaygın olmayan ayak golfü oynayan Yeşil Beyazlılara önce oyunun kuralları anlatıldı.



SAATLERCE  GOLF OYNADILAR

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu oyunun kurallarını bizzat kendisi anlattı. Kulüp personelinin de oyuna dahil edilmesiyle Yeşil Beyazlı futbolcular 3’lü takımlar halinde ayrıldı. Yaklaşık iki saat boyunca golf sahasında ayak golfü oynayan futbolcular keyifli dakikalar geçirdi. Stresten uzak ancak bir o kadar da yorucu geçen ayak golfü yarışmasında galibiyeti Orçun Olukçu-İsmail Konuk-Muhammet Şengezer'den oluşan takım aldı. Kazanan takıma teknik direktör Hamza Hamzaoğlu golf tesisinde bulunan spor mağazasından aldığı tişörtü hediye etti.  



TİMSAH YEMEKTE BULUŞTU

Ayak golfü oynadıktan sonra Yeşil Beyazlı futbolcular yemekte buluştu. Basın mensuplarına açık olan yemek renkli görüntülere sahne olurken futbolcuların neşeli görüntüsü dikkat çekti. (Fotoğraflar: Barış Yalım)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.