Hava Durumu

Tomas Necid eski günlerine dönüyor

Geçen sezonki performansını mumla aratan Tomas Necid, Akhisar Belediyespor maçında attığı gollerle formda olduğunu gösterdi. Çek golcü antrenmanlardaki hırsıyla da Hamzaoğlu’ndan forma istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 05:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 05:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tomas Necid eski günlerine dönüyor
Sezon başında Bursaspor’un satış listesinde olan ve önemli bir gelir kapısı olarak gösterilen Tomas Necid talibi çıkmaması üzerine kadroda kalmıştı. Çek golcü bu süreçte sürekli geriye gitti. Antrenmanlardaki durgun hali, maçlarda forma giyememesi onu takımdan uzaklaştırdı. Hatta Tomas Necid bu dönemde Avrupa Şampiyonası’na katılmasına rağmen ülkesinin milli takımına da davet edilmedi. Tüm bu gelişmeler Necid’i olumsuz yönde etkiledi.

TEK BAŞINA İDMAN YAPTI

Ama ne olduysa son birkaç hafta içinde oldu. Tomas Necid’e sihirli bir el değdi. Çek krampon öncelikle antrenmanlardaki hırsıyla dikkat çekti. Taktik provalarda attığı her golden sonra resmi maçta attığı gol kadar sevinen Tomas Necid, idman bitimiyle birlikte sahada kalarak ekstra çalışmaya başladı. Çek futbolcu Akhisar maçında attığı iki golle de Hamza Hamzaoğlu’na ‘Ben buradayım Hocam’ mesajı verdi. Necid Çaykur Rizespor karşısında Hamzaoğlu’ndan forma bekliyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.