Hava Durumu

Tomas Sivok gidecek mi kalacak mı?

Bu sezon kontratının bittiğini belirten tecrübeli futbolcu, "Sezonun başındayız. Buna odaklanmaya çalışıyorum. Yönetim kurulumuz benimle devam etmek isteyip istememeleriyle alakalı karara varacaktır. Bu sezon kontratım bitiyor. Değerlendirmeler yapılacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2016 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2016 19:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tomas Sivok gidecek mi kalacak mı?
Barış YALIM'ın haberi

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu Tomas Sivok, dün basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çek futbolcu, "Zor bir başlangıç oldu. Güzel sonuçlar çıkardık ama istediğimiz oyunu sergileyemedik. Üst sıralarda bitirmek istiyoruz. İyi sonuçlar almak ile birlikte oyunumuzu daha iyiye getirmek istiyoruz. Bu sezon iyi başladık ve bunun devamını getireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İSTER İSTEMEZ OLUYOR

Sahada 10 kişi kalmalarına rağmen maçları kazandıklarını belirten Sivok, "Takım ruhu tam da bu durumlarda devreye giren bir unsur. 10 kişi kalınmasını kimse istemez ama oluyor. Maçı kazanmayı biliyoruz. Bazen öndeki oyuncularımızın gelmemesiyle alakalı da olabilir. Arkada kalan oyuncular savaşmak zorunda olabiliyorlar. Umuyorum ki bunlara gerek kalmadan kazanabiliriz" dedi.

KONTRATIM BİTİYOR

Bursaspor’daki geleceğine ilişkin soruya ise Sivok, "Önümüzde hala uzun bir yol var. Sezonun başındayız. Buna odaklanmaya çalışıyorum. Yönetim kurulumuz benimle devam etmek isteyip istememeleriyle alakalı karara varacaktır. Bu sezon kontratım bitiyor. Değerlendirmeler yapılacaktır. Şu an bunları konuşmak için çok erken" cevabını verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.