Hava Durumu

'Tribünlere oynamayacağız'

Bursaspor Başkanı Ali Ay Bursa Hakimiyet’e önemli açıklamalarda bulunurken, Ankaragücü ve Kocaelispor’un durumuna düşmek istemediklerini, bu yüzden de temkinli olacaklarını söyledi. Popülist davranmak istemediklerini belirten Başkan Ay, ‘Küfür eden de etsin. Bursaspor’u uçuruma sürükleyemeyiz’ derken, oyuncu maaşlarını 50-54 milyon lira arasına çekmek istediklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 06:42
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 06:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Tribünlere oynamayacağız'
Başkan Ali Ay, transferden gelecekteki planlamaya kadar birçok konuyla ilgili Bursa Hakimiyet’e önemli açıklamalarda bulundu. Bursaspor’un Ankaragücü ve Kocaeli’nin durumuna düşmemesi için çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Ay, temkinli davrandıklarını ifade etti. Tribünlere oynamayacaklarını ve popülist davranmayacaklarını açıklayan Ali Ay, Bursaspor’u düşündüklerini belirtti. 

MAAŞLARI İNDİRECEĞİZ

Ali Ay; “Popülist davranmayacağız. Geçmiş yönetimlerin yaptığı hatalara düşmeyeceğiz. Küfür edilirse de edilsin. Biz bildiğimiz yoldan şaşmayacağız. 

Tek düşüncemiz Bursaspor” dedi. Oyuncu maaşlarının şu anda 143 milyon lira civarında olduğunu belirten Başkan Ay; “Bu rakamı stopaj dahil 50-54 milyon lira civarlarına çekmek istiyoruz. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız” diyerek önemli bir açıklamaya imza attı.

DÖRT MİLYON FAİZ

Bursaspor olarak haziran ayında 13-14 milyon lira borç ödeyeceklerini belirten Başkan Ali Ay, bunun 4 milyon lirasının faiz olduğunu belirtti. Geçmiş yönetime serzenişte bulunan Başkan Ay; “Bursaspor olarak 4 milyon faiz ödüyoruz. İlk amacım bu banka borçlarını bitirmek. Yılda toplam 18 milyon lira faiz ödemek zorundayız. Yazık değil mi? Bu rakamla transfer yaparım, takıma katkısı olur” açıklamasını yaptı.(Tolgay ATAOKAY)
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.