Hava Durumu

Yıldızlar kulübede Kubilay sahada

Hamza Hamzaoğlu, Dzsudzsak ve Stoch’u kenarda oturtup genç krampona ilk 11’de forma verdi ve kanatta görevlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2016 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2016 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldızlar kulübede Kubilay sahada
BEŞ EKSİKLİ KADRO

Serdar Aziz, Emre Taşdemir Cristobal Jorquera sakatlıkları, Sercan Yıldırım ve Tomas Necid de cezaları nedeniyle Gençlerbirliği maçında forma giyemedi. Hamzaoğlu daha önce açıkladığı gibi kalede Harun Tekin’le başladı. Hajime Hosogai yedekler arasında yer alırken, Erdem Özgenç, Dany Nounkeu, Tomas Sivok ve Aziz Behiç savunma blokunu oluşturdu.



BOL YILDIZLI KULÜBE

Beklentileri bir türlü karşılayamayan Balazs Dzsudzsak ve Miroslav Stoch ilk 11’e alınmadı. Hamzaoğlu sağ kanatta genç Kubilay Kanatsızkuş’u oynattı. Sol kanatta ise Deniz Yılmaz görev aldı. Ricardo Faty ve Bekir Yılmaz orta alanda forma giyerken,  takımın maestrosu Pablo Martin Batalla oldu. Tom De Sutter ise ileride görev aldı. Kubilay, mücadelenin 83’üncü dakikasında yerini Dzsudzsak’a bıraktı.



BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Bursaspor’un genç forveti Kubilay Kanatsızkuş 83 dakika sahada kalırken, alışık olmadığı sağ kanatta oynamasına karşın büyük bir mücadele örneği gösterdi. Kubilay’ın bu özverisi taraftarın takdirini sağlarken, genç krampon oyundan çıktıktan sonra büyük üzüntü yaşadı. 

De Sutter’e protesto genç oyuncuya alkış

Maça ilk 11’de başlayan Tom De Sutter varlık gösteremeyince 75’nci dakikada yerini Miroslav Stoch’a bıraktı. Belçikalı krampon dışarı çıkarken, taraftarın protestosu ve yuh sesleri altında kulübeye gitti. 83’te yerini Balazs Dzsudzsak’a bırakan Kubilay Kanatsızkuş ise alkışlar altında sahayı terk etti. Bursasporlu taraftarlar sevgi gösterisinde bulundukları genç oyuncudan formasını aldı.



 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.