Hava Durumu

4 milyon liraya bekaretini satıyor

İngiltere'de sabah kuşağı programına katılan ve ailesi için bekaretini satmak istediğini belirten genç kız, "Sattığın adama test yaptıracak mısın?" sorusuna verdiği cevapla sunucuyu kızdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
4 milyon liraya bekaretini satıyor
İngiltere'de yayınlanan 'This Morning' isimli programa katılan Romanyalı Aleexandra (18) adlı genç kadın paraya ihtiyacı olduğu için bekaretini satmak istediğini açıkladı.

İZLEDİĞİ FİLMDEN ESİNLENDİ

Genç kadın, 1993 yapımı 'Ahlaksız Teklif' filmini izledikten sonra, 15 yaşından beri bekaretini satmayı kafasına koyduğunu belirtti. 18 yaşındaki Aleexandra: "15 yaşımdaydım. Filmi izledikten sonra bekaretimi satarak ben de yapabilirim düşüncesi oluştu. İnternete baktığımda bekaretlerini çok yüksek fiyatlara satışa çıkaran kızlar gördüm." sözlerini dile getirdi.

BEKARETİNİ SATARAK AİLESİNE EV ALACAKMIŞ

Bekareti için en az 4 milyon lira istediğini belirten Aleexandra açıklamalarının devamında: "Birçok kız gönül ilişkilerinde bekaretlerini kaybediyorlar. Bir süre sonra sevgilileriyle ayrılmalarının ardından buna değmediğini düşünüyorlar. Ben çok fakir bir ülkede yaşıyorum. Anne ve babama, onlara bir ev satın alarak yardım etmek istiyorum." ifadelerini kullandı. Sunucu Phillip Schofield, sözleriyle baskı yaparak genç kızın bekaretini satma fikrini tekrar gözden geçirmesini istese de, Aleexandra: "Ben buna tam manasıyla bir iş olarak bakıyorum, hiç bir duygusal yanı yok benim için." sözleriyle cevap verdi.

SUNUCU, KIZIN TEDBİRSİZLİĞİ KARŞISINDA PATLADI

Genç kız, bakire olduğuna ve herhangi bir zührevi hastalık taşımadığına dair sağlık testleri yaptırdığını açıkladı. Aleexandra, açık artırma sonucu en yüksek fiyatı verecek kişi için tekrar testlerden geçebileceğini belirtince kadın sunucu Holly: "Peki ya adam? Adam da test yaptıracak mı?" diye sorunca genç kız bu konuyu o ana kadar hiç düşünmediğini söyleyince sunucu Phillip gergin bir ses tonuyla, "Sen aklını mı kaçırdın? Karşındakinin sağlık durumunu nasıl değerlendirmezsin. Aklından ne geçiyor? Sanırım sen bu bekaretini satma konusunu etraflıca düşünmemişsin." diyerek tepkisini dile getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.