Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bekaretini açık artırmayla satılığa çıkardı!

ABD’nin Nevada eyaletinde 20 yaşındaki bir genç kız evlerinin yanıp kül olmasının ardından ailesine maddi destek olabilmek adına bekaretini açık artırmayla satılığa çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bekaretini açık artırmayla satılığa çıkardı!
Katherine Stone isimli genç kız  Nevada’da yasal bir genelevde bekaretini satışa çıkardı. Seattle ‘da ailesiyle birlikte yaşadığı evlerinin yanmasının ardından zor günler geçirdiklerini söyleyen Stone ailesinin yeni bir ev alması için genelev işletmecisi Dennis Hof’a başvurduğunu söyledi.

Gördüğü ilanı değerlendiren genç kız ailesi için bu fedakarlığı yapmak istediğini belirtiyor. Katherine Stone “Bunu yapıyorum çünkü ailemi çok seviyorum” diyor.  Şu anda genelevde yaşayan Katherine için verilen en yüksek rakam  400 bin dolara ulaştı.

CNN’e konuşan genç kız  “ Ben doğru tercihi yaptım. Ekonomi kötü olduğu için beni suçlayabilir misiniz?” dedi.  Katherine  ilk kez cinsel birlşktelik kuracağı kişiyle ilgili şunları söylüyor “Aramızda bir bağ hissedebileceğim bir erkek için bekliyorum. Bu deneyim ikimiz için de özel olmalı. Bu sadece parayla ilgili bir durum değil.” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.