Hava Durumu

Beklediği mektup 40 yıl sonra geldi

Rusya'nın Tomsk kenti sakini Yekaterina Denisova, kardeşinin gönderdiği mektuba 40 yıl sonra kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 14:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beklediği mektup 40 yıl sonra geldi
Rusya'nın Tomsk kenti sakini Yekaterina Denisova, kardeşinin gönderdiği mektuba 40 yıl sonra kavuştu.  Rusya Postası Tomsk şubesi, mektubun 'gecikmesiyle' ilgili soruşturma açılabileceğini belirtti.

1976 YILINDA GÖNDERİLDİ

Sputnik'e konuşan Yekaterina Denisova'nın bir yakını, "Mektup, 1976'da gönderildi. Yekaterina, eğitimine devam etmek için köyden Tomsk'a gelmişti, 15 yaşındaydı. Köyde kalan erkek kardeşi, ona yazdığı mektupta nasıl yaşadıklarını anlatıyor, mektubun sonunda da pergel göndermesini istiyor. Mektup geçen yıl, Yekaterina'nın o yıllarda yaşadığı adrese gelmiş. Biz de bu yakınlarda öğrendik." dedi. Mektubu gönderen kardeşin halen köyde yaşadığı ifade edildi.

ŞUBE 20 YIL ÖNCE KAPANDI

Rusya Postası Tomsk şubesinden yapılan açıklamada, 40 yıl gecikmeyle gelen mektupla ilgili iç soruşturmanın açılabileceğini belirtildi. Soruşturma başlatmak için mektubun zarfına ve zarf üzerindeki bilgilere ihtiyaçları olduğunu söyleyen şubenin halkla ilişkiler uzmanı Alfiya Berekel, zarf üzerinde belirtilen şubenin 20 yıl önce kapatıldığını da sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.