Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dans eden hamile kadını gözünü kırpmadan vurdu

Hindistan’da bir düğünde, sahnede dans eden iki aylık hamile bir kadın gözü dönmüş bir adam tarafından tüfekle kafasından vuruldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2016 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2016 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dans eden hamile kadını gözünü kırpmadan vurdu
Hindistan’ın Pencap eyaletindeki bir düğünde gerçekleşen kan dondurucu olayda; sahnede dans eden Kulvinder Kaur (25) adındaki hamile bir kadın, beraber dans etmeyi reddettiği sarhoş bir izleyici tarafından tüfekle vurularak öldürüldü.
Daily Mail gazetesinin haberine göre; iki aylık hamile olan genç kadın, sarhoş izleyiciyle dans etmeyi reddettiği için tüfekle vuruldu. Kafasına isabet eden mermi sonrasında komaya giren Hint kadın, kaldırıldığı hastanede geçtiğimiz Cumartesi günü hayatını kaybetti.

SAHNEYE ÇIKAMAYINCA GÖZÜ DÖNDÜ!

Acılı eş Rajinder Singht’in ifadesine göre; profesyonel dansçı ve koreograf olan Kaur genellikle düğünlerde performans sergiliyordu.

Singht’in iddiasına göre; Kaur’u vuran kişi damadın arkadaşıydı. Düğünde alkol sınırını aşan Hint adam, dansçılarla beraber sahnede dans etmek istedi fakat damadın arkadaşları tarafından engellendi. Bunun üzerine gözü dönen adam, sahnede dans eden Kaur’u tüfekle kafasından vurdu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.