Hava Durumu

En yakın arkadaşlarına 'ölüm partisi' verdi

ABD’de yaşayan 41 yaşındaki Betsy Davis en yakın 30 arkadaşıyla birlikte iki gün süren bir parti düzenledi ve partinin sonunda ötanazi hakkını kullanarak kendini öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2016 22:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2016 22:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
En yakın arkadaşlarına 'ölüm partisi' verdi
Temmuz ayının başlarında yakın arkadaşlarına ve akrabalarına mail atarak sevdiği herkesi partisine çağıran Davis, yıllardır ölümcül bir hastalık olan ALS ile savaşıyor.

Davis, arkadaşlarını partisine davet etmek için yazdığı mailde, “Bu parti daha önce katıldığınız hiçbir partiye benzemeyecek çünkü duygusal anlamda dirençli ve açık fikirli olmanız gerekecek” ifadelerine yer verdi. Partideki tek kural ise Davis’in karşısında asla ağlamamaktı.



Arkadaşlarına veda etmek için böyle bir parti vermek istediğini ifade eden Davis, California eyaletinde ölümcül rahatsızlıkları olan ve ötanazı isteyen hastalar için düzenlenen ‘doktor kontrolünde intihar’ yasası kapsamında ölümcül dozda ilaç alarak kendini öldürdü. Parti boyunca güzel yemekler yiyerek arkadaşlarının kendi enstrümanlarıyla yaptığı müziği dinleyen Davis, odasına yansıtılan dev ekrandan son bir kez en sevdiği film olan ‘The Dance of Reality’yi izledi. İki günlük partinin sonunda arkadaşlarını öperek veda eden Davis’ten geriye bu fotoğraflar kaldı…
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.