Hava Durumu

Evine bacadan girmeye kalkışınca...

Anahtarını evde unutan adam, kapıyı açamayınca bacadan girmeye kalktı. Bacanın içinde sıkışan adamı saatler sonra itfaiye ekipleri kurtardı.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Evine bacadan girmeye kalkışınca...
Amerika'nın Arizona eyaletinin Tuscon şehrinde adı açıklanmayan 26 yaşındaki adam, kendisini sıkışıp kaldığı bacadan kurtaran Tuscon itfaiyecilerine minnettar olduğunu söyledi. Genç adam anahtarını evde unuttuğu için bacadan girmeye karar verdiğini açıkladı. Bacadan girme girişiminde kısmen başarılı olan adamın ayakları zemine erişse de vücudunun geri kalanını kurtaramayınca imdat çığlıkları atmaya başladı.

İMDAT ÇIĞLIKLARI ATTI

Saatlerce yardım için bağıran adamın sesini komşusu duyunca durumu itfaiyeye haber verdi. Şehrin üniversitesinin bulunduğu bölgedeki eve gelen itfaiye ekipleri bacada sıkışan 26 yaşındaki genci yukarı çekerek evin çatısına çıkardı.

FACEBOOK'TA PAYLAŞILDI

Tuscon İtfaiye Departmanı Facebook sayfasına eklediği resimlerin altına: "Yaklaşık dört saat kadar bacaya sıkışıp kalan şahıs, anahtarlarını evin içinde unuttuğunu, bunun üzerine eve bacadan girmeye teşebbüs ettiğini ifade etti. Sonunda yardım çığlıklarını bir komşusunun duyması neticesinde itfaiye departmanımıza ulaşıldı." satırlarını paylaştı.

İsmi açıklanmayan adamın görünürde yaralı olmadığı fakat ilk yardım ekipleri tarafından rutin sağlık kontrollerinin yapılması amacıyla bir sağlık kuruluşuna götürüldüğü belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.