Hava Durumu

Gelinin yakınları damadın boğazını kesti

Ailesinin rıza göstermediği genç ile kaçarak evlenmek isteyen kızın nikahını basan yakınları damadın boğazını kızın gözü önünde kesti.

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gelinin yakınları damadın boğazını kesti
Hindistan'ın Telangana eyaletinin Karimnagar ilçesinde geçtiğimiz perşembe günü meydana gelen cinayet olayında Mahankali Anil (22) adlı genç, bir grup tarafından sokak ortasında dövülüp bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldü. Öfkeli kalabalıktan bazı kişiler, ellerine geçirdikleri büyük taş parçalarıyla genç adamın kafasına ve vücuduna vurdular. Olay yerine gelen polis 10 kadar şüpheliden birkaçının gözaltına alındığını bildirdi.

YAKINLARI, EVLENECEĞİ ADAMIN BOĞAZININ KESİLMESİNİ ZORLA İZLETTİLER

Polisin basına verdiği bilgilerde cinayetin ardında yatan neden ortaya çıktı. Bir su arıtma tesisinde işçi olarak çalıştığı belirlenen Mahankali Anil adlı kurbanın, Hastapuram Mounika (18) adlı genç kızla birlikte perşembe günü evlenmek üzere 'Taapala Lakshminarasimha Swamy' isimli Hindu tapınağına geldiği, bunu haber alan kızın ailesinin ve yakınlarının tapınağa gelerek Anil'i dışarı sürüklediği belirtildi. Tapınak dışına çıkarılan genç adam, Mounika'nın yakınları tarafından feci şekilde dövüldü. Daha sonra kızın gözleri önünde Anil'in boğazının kesildiği ardından başının taşla ezildiği belirlendi. Yakınları tarafından, Mounika'nın, sevdiği gencin boğazının kesilmesini izlemeye zorlandığı da açıklandı.

KIZIN AİLESİNİN ŞİKAYETİ SONUCU GENÇ ADAM HAPSE GİRMİŞ

Hastapuram Mounika'nın genç adamla bir sene önce tanıştıkları, birbirlerini seven iki gencin ilişkisine karşı çıkan kızın ailesinin tutumu karşısında Mounika'nın evden kaçarak Anil ile birlikte yaşamak istediği açıklandı. Kızlarının evden kaçtığını polise ihbar eden ailenin şikayeti sonrasında Mahankali Anil'in tutuklanarak cezaevine gönderildiği ortaya çıktı. Ailesinin, Mounika'yı da uzakta bir okula göndererek kızlarıyla Anil'in birlikteliğinin önüne geçmeye çalıştığı belirtildi. Anil'in hapisten çıkması, Mounika'nın da 18 yaşını doldurması sonrasında genç sevgililer tekrar plan yaparak evlenmeye karar verdi.

POLİS, VAHŞİ CİNAYET SONRASI İNSAN AVI BAŞLATTI

Her ikisi de Thimmapur köyünden olan çift, 20 Ekim Perşembe günü birlikte kaçarak Karimnagar ilçe merkezine geldi. Buradaki bir tapınakta resmi olarak evlenmek isteyen genç sevgililerin haberini alan kızın yakınları, nikahın hemen öncesinde tapınağa gelerek vahşi cinayet hadisesinin failleri oldular. Polis sözcüsü Kamalasan Reddy: "Olayla ilgisi bulunan yaklaşık 10 kadar insanın peşindeyiz. Birkaç zanlı yakalanarak gözaltına alındı." açıklamasında bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.