Hava Durumu

Günde 7 kez ilişkiye giriyor! Bakın neden...

Guinness rekorlar kitabına girmiş olan obez kadın, kilolarından kurtulmak için eski kocasıyla günde defalarca cinsel ilişkiye girdiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2016 20:01
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2016 20:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Günde 7 kez ilişkiye giriyor! Bakın neden...
Pauline Potter adlı kadın, 318 kilo ağırlığıyla gezegendeki en şişman kadınlardan biri olarak adını rekorlar kitabına yazdırdı.

Kilolarından kurtulma çabalarından en çarpıcı olanı hiç kuşkusuz, Potter'ın cinsel ilişki için eski kocası Alex ile tekrar bir araya gelmesi denilebilir. Pauline, yağ yakmak için eski kocası Alex'ten kendisiyle günde yedi kez cinsel ilişkiye girmesini talep etti. Eski karısının ricasını kırmayan Alex eski karısının kilo vermek için bulduğu yeni tekniğinde kendisine yardımcı oldu ve bu girişim işe yaradı. İkili cinsel ilişkiye başlamalarından sonraki süreçte Pauline'in yaklaşık 45 kilo verdiğini açıkladı.

Obez kadın bu yeni tekniğe, oğlu Dilan ile bisiklet binmeye elverişli bir duruma gelene kadar devam etmek istediğini ifade etti.

Alex yaşadığı tuhaf durumu: "Pauline ile cinsel ilişki çok yorucu olabiliyor. Vücudunda aşırı yağ dokusu olduğu için eski eşimin cinsel bölgesine ulaşmam zor oluyor. Tüm zorluklara rağmen Pauline tatmin olduğunda ben de mutlu oluyorum." sözleriyle dile getirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.