Hava Durumu

Hayvanat bahçesinde kaçak goril paniği!

İngiltere'nin başkenti Londra'daki hayvanat bahçesinde, kafesinden kaçan bir erkek goril yaklaşık 2 saat süren bir paniğe yol açtı.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2016 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2016 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Hayvanat bahçesinde kaçak goril paniği!
İçeride 100 kadar ziyaretçi bulunduğu sırada yaşanan olaya, bakıcıların yanı sıra silahlı emniyet birimleri de müdahale etti.
BBC Türkçe'nin haberine göre; Kumbuka isimli 15 yaşındaki gorili yakalama çalışmaları sırasında tüm açık alanlar ziyaretçilere kapatıldı.
O esnada tesiste bulunan Hannah O'Donoghue-Hobbs ve Charlotte Neild isimli iki arkadaş, yaşadıkları anları "Jurassic Park filmi gibiydi" sözleriyle anlattı.
Gümüş sırt cinsi 180 kilo ağırlığındaki goril, bakıcılar tarafından 2 saatlik bir çalışmanın sonunda bayıltıcı silahla uyutularak kafesine sokuldu.

HAYVANLARIN ESARETİ YENİDEN GÜNDEMDE

Londra Hayvanat Bahçesi'nde yaşanan bu olay ise esaret altındaki yabani hayvanlar konusunu bir kez daha gündeme getirmiş durumda.
İngiltere merkezli Born Free Vakfı, olayın, "yabani hayvanları esaret altında tutmanın riskini" bir kez daha korkutucu şekilde hatırlattığı açıklamasını yaptı.
Birkaç ay önce Amerika'nın Cincinnati kentindeki hayvanat bahçesinde de bir çocuk goril kafesine düşmüş, olay Harambe isimli gorilin öldürülmesiyle sonuçlanmıştı.
Harambe'nin öldürülmesi sosyal medyada büyük tartışma yaratmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.