Hava Durumu

İhanetin böylesi! Sevgilisini annesiyle bastı

İngiltere'de erkek arkadaşı tarafından dövülen 22 yaşındaki Chelsea Hopper, bir 'darbe' de annesinden yedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2016 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2016 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İhanetin böylesi! Sevgilisini annesiyle bastı
Kızının erkek arkadaşı Kevin Scott ile birlikte olduğu ortaya çıkan 47 yaşındaki Jacqueline Hopper, kendisine yöneltilen suçlamaları önce yalanladı, bir süre sonra ise gerçeği kabul etti.

İngiliz Mirror gazetesinin haberine göre, Ağustos 2014'te tanışan Chelsea ve 35 yaşındaki Kevin, Şubat 2015'te Scunthorpe kasabasında aynı eve taşındı. Ancak sevgilisinin başka kadınlarla ilişkisi olduğundan şüphelenen Chelsea, bu düşüncelerini Kevin ile paylaşınca erkek arkadaşından şiddet gördü.



Sevgilisi tarafından dövülen Chelsea, bunun üzerine ailesinin yanına taşındı. Ancak Kevin'in özür dilemesinin ardından sevgilisinin evine döndü ve bu sırada genç adamın Facebook hesabına gönderilen bazı mesajları fark etti. Gelen mesajlar, Kevin ile Chelsea'nin annesi arasındaki bir ilişkiyi işaret ediyordu.

,
Anne Jacqueline Hopper

Uzun süre bu iddiayı reddeden anne Jacqueline Hopper sonunda itiraf etti: "Bu bir ilişki değildi. Üç kez birlikte olduk."
Duydukları karşısında şoke olan Chelsea, kendisinden çok babasına üzüldüğünü söyledi.

"Ona annemi terk etmesi için yalvardım. Ama 27 yıldır birlikte oldukları için bunu yapamadı. Sanırım onsuz yapamayacağından korkuyordu" diyen Chelsea, kendisini döven eski sevgilisi Kevin'i mahkemeye verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.