Hava Durumu

Öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmene şok ceza!

Üç çocuk annesi öğretmene, mahkeme tarafından kız öğrencisiyle defalarca cinsel ilişkiye girdiği için çocuklarını görmeme cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2016 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2016 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Öğrencisiyle ilişkiye giren öğretmene şok ceza!
30 yaşındaki Laura Garrigus isimli üç çocuk annesi bir öğretmenin 17 yaşındaki kız öğrencisi ile cinsel ilişkiye girmesi üzerine mahkeme, öğretmenin çocukları dahil 18 yaş altındaki hiçbir çocuk ile irtibata geçmesini yasakladı.

AYLARCA CİNSEL İLİŞKİYE GİRMİŞLER

Amerika, Kuzey Carolina'da yaşayan 30 yaşındaki evli kadın öğretmen, 17 yaşındaki bir kız öğrencisi ile aylarca cinsel ilişki yaşaması nedeniyle polis tarafından gözaltına alındı. Aralık ayında öğrencisiyle cinsel ilişki yaşadığı iddialarının ortaya çıkmasından sonra üç çocuk annesi olan öğretmenin görev yaptığı Cumberland International Early College okulundan istifa ettiği söyleniyor.

KENDİ ÇOCUKLARINI DAHİ GÖREMEYECEK

Ayrıca 17 yaşındaki kız öğrencinin öğretmenini polise şikayet etmesinin ardından, üç çocuk annesi öğretmen, ikisi öğrencisinin özgürlüğünü kısıtlama ikisi de cinsel taciz olmak üzere toplam dört suç ile yargınıyor. Tutuklanmasının ardından öğretmenin ikisi erkek biri kız olan çocukları dahil 18 yaş altındaki hiçbir çocuk ile irtibata geçmesine izin verilmiyor.
Diğer yandan polis ise kız öğrencinin öğretmeni ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.